Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2009

ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΔΗΚ

Με το κοινό ανακοινωθέν του Εθνικού Συμβουλίου της 18-9-09 συνεχίζεται ο εμπαιγμός του κυπριακού ελληνισμού και διασώζεται για άλλη μια φορά η αντιφατικότητα των θέσεων του κατεστημένου πάνω στο εθνικό ζήτημα. Η παραχώρηση χάρτη με 30% του εδάφους υπό τουρκική διοίκηση που έγινε στις γνωστές συμφωνίες Μακαρίου-Ντεκτάς και επικυρώθηκε με της συμφωνίες Κυπριανού-Ντεκτάς, αντίκεινται πλήρως στην επιστροφή όλων των προσφύγων στις εστίες και τις περιουσίες τους. Η θέση επίσης της αποστρατικοποίησης αποτελεί αυτοευνουχισμό του ελληνισμού της Κύπρου. Δεν υπάρχει προηγούμενο στην Ελληνική ιστορία αφοπλισμού του ελληνισμού. Το έθνος υπάρχει εκεί που πατά το πόδι του ο ελληνικός στρατός. Αποχώρηση του ελληνικού στρατού σημαίνει αποεθνικοποίηση του χώρου.

Το κοινό ανακοινωθέν αποτελεί επικάλυψη της υποχωρητικότητας και του αφελληνισμού της Κύπρου. Είναι φανερό ότι μετά από αυτό το ανακοινωθέν η δράση του κατεστημένου θα διοχετευθεί σε υπόγειες διαδρομές της οποίες το κατεστημένο γνωρίζει από τον καιρό που διεξαγόταν ο απελευθερωτικός αγώνας της ΕΟΚΑ. Η λογική της Ζυρίχης συνεχίζει να καθορίζει την πορεία του άθλιου πολιτικού κατεστημένου. Στην δικοινοτικότητα που επέβαλε η Ζυρίχη προσετέθη η διζωνικότητα και ο αφοπλισμός των Ελλήνων. Τούτο αποτελεί συρρίκνωση του εθνικού χώρου, και πράξη εσχάτης προδοσίας. Καμιά δύναμη δεν θα διώξει τον ελληνικό στρατό από αυτά τα χώματα. Δεν θα παραδώσουμε την γη μας στις φαμίλιες των τουρκοπροσκυνημένων και των τούρκων. Μοναδική πολιτική γραμμή είναι η γραμμή της απελευθέρωσης.

Καλούμε όλους τους έλληνες της Κύπρου να ενδυναμώσουν την πολιτική φωνή του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος. Για να πλήξουμε άμεσα το τουρκοπροσκυνημένο πολιτικό κατεστημένο, τους ανθέλληνες και αφελληνιστές της γης μας. Καμία διαπραγμάτευση με τους κατακτητές. Κανένας σεβασμός στους διαπραγματευόμενους.

Δώστε μας δύναμη ώστε να μπορέσουμε μια μέρα να άρουμε την ασυλία των πολιτικάντηδων και να τους καλέσουμε να απολογηθούν ενώπιον λαού και στρατού.

Ερχόμαστε και να είστε βέβαιοι ότι δεν θα δείξουμε σε κανένα ατιμαστή της γης μας οίκτο και συγχώρεση. Το μίσος προς την τυραννία και τη προδοσία , κατευθύνει τα βήματα μας.

Έρχεται η ώρα που ένας πυρφόρος χείμαρρος εκδίκησης θα καθαρίσει την γη μας από τους κηλιδοτές της.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ