Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

Κεντρικός λόγος και σκοπός του εθνικισμού είναι η επαναφορά της αξίας του γενικού συμφέροντος ως αρχής διέπουσας τον κοινωνικοπολιτικό βίο έναντι του ατομικού συμφέροντος που επικρατεί στη σημερινή κοινωνικοπολιτική κατάσταση .

Κατάληξη αυτού του παραλογισμού της πρωτοκαθεδρίας του ατόμου και της απεριόριστης δράσης του , του απεριόριστου δικαιώματος του που πραγματώνεται κυρίως στο οικονομικό πεδίο , υπήρξε η ανάδυση μιας ολιγαρχίας που συγκεντρώνει στα χέρια της τον πλούτο που παράγεται από τη συλλογική εργασία .Την εργασία όχι μόνο των ζώντων αλλά και των παρελθουσών γενεών .Διότι κάθε γενιά κληροδοτεί μιαν εργασιακή αξία μέσα από το σύνολο του έργου της . Αυτή η εργασιακή κληροδοτημένη αξία είναι κτήμα του κοινωνικού συνόλου το οποίο όμως το στερείται .Η ολιγαρχία του πλούτου οικειοποιείται αυτή την εθνική και παγκόσμια υπεραξία υποτάσσοντας επιπρόσθετα την ζώσα εργατική δύναμη της κοινωνίας .

Η συγκέντρωση του πλούτου σε λίγα χέρια δεν θα γινόταν στο βαθμό που γνωρίζουμε σήμερα εάν το κεφάλαιο αφηνόταν ελεύθερο μέσα στη παραγωγική ανακύκληση του στο χώρο από τον οποίο παράγεται δηλαδή στον εθνικό χώρο. Η ολέθρια συγκέντρωση του πλούτου έγινε ιστορικά μέσα από την τοκογλυφία και την καθολική υποθήκευση της κοινωνίας .Η νομιμοποίηση του τόκου , δηλαδή της μετατροπής του χρήματος από μέτρου ανταλλαγής προϊόντων σε προϊόν καθαυτό , έγινε από κρατικές εξουσίες εγκάθετες και υπόλογες στους χρηματοπιστωτές τους .

Στη Δύση τουλάχιστον που αποτελεί και τον άμεσο χώρο του ενδιαφέροντος μας , οι ύαινες της χρηματοπιστωτικής τυραννίας υπήρξαν κατά πρώτο τα τοπικά θρησκευτικά ιερατεία αλλά και οι διάσπαρτοι εβραίοι . Με τον καιρό παρείσφρυσαν στις τάξεις αυτές και διάφοροι ιδιώτες που βρήκαν πιο προσοδοφόρο την νομιμοποιημένη τοκογλυφία .Το κράτος και η δικαιοσύνη κατέστησαν όργανα τους . Ο πολιτικός κόσμος επίσης . Όλοι αυτοί οι άρπαγες χρησιμοποίησαν κάθε μέσον προκειμένου να διαιωνίσουν την κυριαρχία τους πάνω στη κοινωνία .Στη θέση του ψωμιού που αρπάζανε από το τραπέζι της φαμίλιας μας , μάς έριχναν την ελπίδα πως θα χορτάσουμε στον άλλο κόσμο . Μέσα από μια αγορά ελεγχόμενη από το χρηματοπιστωτικό σύστημα , περιουσίες αρπάχθηκαν , άνθρωποι οδηγήθηκαν στα κάτεργα , εθνικές αξίες ποδοπατήθηκαν , πατρίδες ρίφθηκαν στην σκλαβιά και την ατίμωση .Σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε παγκόσμιο δημιουργήθηκαν πανίσχυρα υπερκράτη που ποδοπατούν τις ζωές μας .

Εθνικισμός σημαίνει να διεκδικήσουμε αυτά που μας έκλεβαν τόσους αιώνες , εθνικισμός σημαίνει να ξαναδώσουμε στην εθνική λαϊκή κοινότητα τη γη της , το πλούτο που παράγεται από την εργασία της , το εθνικό λαϊκό κράτος που αποτελεί τη δύναμη και την εξουσία της

Ο εθνικισμός είναι ένας και μοναδικός , Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΛΑΪΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ .

Ο εθνικισμός είναι η πνευματική και πολιτική επίθεση στα συμφέροντα και τις υποβαστάζουσες αυτά , «αξίες» και «αλήθειες» της ληστρικής ολιγαρχίας του πλούτου . Γιαυτό είναι ένα παλλαϊκό κίνημα που δεν έχει σχέση ούτε με τη δεξιά και ακροδεξιά ούτε με την αριστερά και τα παρακλάδια της .Αποτελεί έκφραση της ενιαίας εθνικής λαϊκής κοινότητας με όλο το ιστορικό της βάθος και το μελλοντικό της προορισμό .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ