Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2009

ΣΗΜΕΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Αναφορικά με το εθνικό ζήτημα της Κύπρου , που είναι η κατοχή της πατρίδος μας από τις τουρκικές , τουρκοκυπριακές και αγγλικές δυνάμεις , κυρίαρχος πολιτικός στόχος του ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ είναι η ανατροπή της υποχωρητικής ενδοτικής πολιτικής και η αντικατάσταση της από μια εθνικοαπελευθερωτική γραμμή με αποκορύφωμα τον πολύμορφο απελευθερωτικό πόλεμο . ΟΤΙ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ ΘΑ ΑΝΑΚΤΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ .Στην αρπακτικότητα των εχθρών μας , μια και μόνη δύναμη μπορούμε να αντιτάξουμε : τη δύναμη της φωτιάς και του ατσαλιού .
Όραμα μας δεν είναι η επανένωση αλλά η απελευθέρωση .
Όραμα μας είναι η μέρα εκείνη που ο ελληνικός στρατός θα εισέρχεται στη Κερύνεια ελευθερωτής και το αίμα του οχτρού θα ρέει ποτάμια στις οδούς της .
Ας γνωρίζουν οι κατοχικές δυνάμεις ότι δεν θα ευτυχήσουν στην αρπαγμένη γη μας. Σιμώνει η ώρα που η ρομφαία της λευτεριάς θα λιώσει τις αλυσίδες της σκλαβιάς και οι δεσμοφύλακες της γης μας θα ριφθούν τροφή στα σκυλιά και τα όρνεα .
Προς το σκοπό της απελευθέρωσης θα συστρατεύσουμε όλες τις ζωτικές δυνάμεις του λαού μας συντρίβοντας κάθε μορφή εκμετάλλευσης και καταλήστευσης του .
Θα επιστρατεύσουμε ολόκληρη την επιχειρηματική εκκλησιαστική περιουσία υπό το υπουργείο εθνικής αμύνης
Θα απαλλοτριώσουμε τα υπερκέρδη των τραπεζών που αποτελούν σήμερα την οικονομική βάση του ενδοτισμού . Με τα κεφάλαια που ξοδεύονται για την πολιτική της ταπείνωσης εμείς θα οργανώσουμε ένα πάνοπλο στρατό .
Θα επιβάλουμε ειδική φορολογία για την άμυνα στα μονοπώλια και τις μεγάλες επιχειρήσεις .
Θα πραγματοποιήσουμε το όραμα ενός ενιαίου ελληνικού στρατού από τον Έβρο μέχρι τη Πάφο .
Θα εκριζώσουμε κάθε μορφή διαφθοράς , που μετατρέπει το κράτος σε εργαλείο των εμπόρων ναρκωτικών και των διαφόρων κακοποιών .
Θα αναστήσουμε μια παιδεία ελληνική που θα διοχετεύει στη νεολαία μας το σθένος και τη δύναμη , το ήθος και τη γνώση .
Όλα αυτά μπορούν να γίνουν πραγματικότητα και η πατρίδα μας να κοιτάξει υπερήφανη το μέλλον , εάν εσύ συνέλληνα συμπαραταχθείς στον αγώνα μας .για ένα μαζικό εθνικιστικό χείμαρρο που θα παρασύρει στην ορμή του τη σαπίλα της παρακμής .

Ε.ΔΗ.Κ.