Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΑΚΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η προοπτική λύσης του κυπριακού σύμφωνα με τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της κυπριακής κυβερνήσεως και του λεγόμενου εθνικού συμβουλίου ανοίγει την πύλη για να εισέλθουν δύο κακά .

Το πρώτον είναι η επιβολή της διζωνικής με όλα τα δεινά που αυτή εγκυμονεί για τον ελληνισμό της Κύπρου .

Το δεύτερο κακό είναι η προοπτική πλήρους ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση .Τούτο θα σημάνει το τέλος της ευρωπαϊκής συνοχής .Όπου η επικράτηση οικονομιστικών κριτηρίων στη διεύρυνση της θα μετατρέψει την Ευρώπη σε φυλετικό και πολιτισμικό χάος .Εντός του χάους αυτού , η Ελλάδα μας θα ποδοπατηθεί από τις μογγολικές ορδές που θα κινηθούν προς τη Δύση και θα εγκατασταθούν στα εγκαταλελειμμένα νησιά του Αιγαίου , στη Θράκη και σε όλη την ενδοχώρα μέχρι και τα νησιά του Ιωνίου .

Η λύση του Κυπριακού , έτσι όπως την ονειρεύονται οι κρατούντες , η λύση της ταπείνωσης και της υποχώρησης κατάντησε να είναι «η μεγάλη ιδέα του ελληνισμού».Σε τέτοιο πέσιμο πρωτάκουστο κατρακυλήσαμε .

Σύμφωνα με μια στρατηγική διεκδίκησης , την οποία μόνο εμείς οι εθνικιστές προτείνουμε , θα έπρεπε από καιρό να κινούμαστε πάνω στη γραμμή της ειδικής σχέσης της Τουρκίας με την Ευρωπαϊκή Ένωση και όχι της πλήρους ένταξης .Ειδική σχέση υπό τους όρους της αποχώρησης των τουρκικών στρατευμάτων κατοχής και της αποδοχής εκ μέρους των τουρκοκυπρίων των δικαιωμάτων των μειονοτήτων στα πλαίσια μιας Ελληνικής Δημοκρατίας της Κύπρου .

Θα έπρεπε προ πολλού επίσης να είχαμε ενταχθεί στο «Συνεταιρισμό για την ειρήνη» και μαζί με τους ευρωπαίους ετέρους μας να σχεδιάζουμε την μετατροπή των αγγλικών βάσεων σε βάσεις του ευρωπαϊκού στρατού , χωρίς να αποκλείουμε την διάνοιξη φιλικών σχέσεων με την Αμερική και την ένταξη μας στο ΝΑΤΟ .

Προς αυτή τη κατεύθυνση πορευόμενοι θα είχαμε κάνει ήδη βήματα για την ενοποίηση του στρατού Ελλάδος – Κύπρου και θα είχαμε στη γραμμή αντιπαράθεσης με τον τουρκικό κατοχικό στρατό τα ελληνικά άρματα μάχης και θα διέσχιζε τους ουρανούς της πατρίδος η ελληνική πολεμική αεροπορία .

Μόνο με μια τέτοια επιθετική πολιτική μπορεί να πιεσθεί η Τουρκία

Πολιτική ανατροπής των γεωπολιτικών δεδομένων .

Τα βέτο και τα κουρουφέξαλα δεν συγκινούν τη Τουρκία . Καταλάβετε το επιτέλους γραικύλοι .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .