Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Ο ΑΠΟΛΙΤΙΚΟΣ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ» ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου δεν ήθελε ποτέ την δημιουργία ενός ισχυρού εθνικιστικού κόμματος . Ενα τέτοιο κόμμα θα του χάλαγε τα σχέδια , θα κτυπούσε τα συμφέροντα του , θα αποκάλυπτε τη συνομωσία του , θα παρενέβαινε στις αποφάσεις του , θα κατάγγελλε τις υποχωρήσεις του , θα ξεσκέπαζε τις μυστικές διαβουλεύσεις και συμφωνίες του με τους εχθρούς της πατρίδος , μα πάνω από όλα θα διεκδικούσε τα δίκαια και συμφέροντα του λαού και του έθνους .
Μεταξύ των πολλών τρόπων που χρησιμοποιεί και των μέσων που έχει στη διάθεση του , μετέρχεται και τούτο : Τη δημιουργία , την οικονομική στήριξη και καθοδήγηση μικρών ομάδων , συλλόγων , κινημάτων , ενώσεων , που άλλα μεν αποτελούν απολήξεις και παραφυάδες των κομμάτων αλλά δε τροφοδοτούνται και ενθαρρύνονται από την εκκλησία , που και αυτή αποτελεί αδιάρρηκτο μέρος του οικονομικο-πολιτικού κατεστημένου . Στήριξε τη συνομωσία της Ζυρίχης και το σάπιο και αντεθνικό καθεστώς που παρήγαγε , στηρίζει επίσης το ληστρικό χρηματοπιστωτικό σύστημα στο οποίο η ίδια συμμετέχει .
Όλες αυτές οι μικροσυνάξεις και τα αποκομματίδια εμφανίζονται περιβεβλημένες ένα εθνικοφρονιστικο μανδύα και ένα φραστικό πατριωτισμό που όχι μόνο δεν απολήγει σε πολιτική έκφραση αλλά τουναντίον αρνείται εκ προοιμίου κάθε ιδέα και σκέψη πολιτικής οργάνωσης που να διεκδικεί συμμετοχή στην εξουσία . Έτσι πετυχαίνουν να εγκλωβίζουν διάφορους στις τάξεις τους και όλοι από κοινού να υποσκάπτουν κάθε πολιτική εθνικιστική προσπάθεια .
Κάπου 36 και πλέον απολιτικά κινήματα συντηρεί το ρυπαρό κατεστημένο .που όλα μαζί ενορχηστρωμένα από τα αφεντικά τους βάλλουν κατά του εθνικισμού .
Ευθύς μόλις το εθνικιστικό κίνημα έκανε την εμφάνιση του , οι δορυφόροι του εξουσιαστικού συστήματος επεχείρησαν να διεισδύσουν στις τάξεις του και να το καταστρέψουν επιβάλλοντας τις απολιτικές βλακείες τους και τη σύγχυση των ιδεών τους . Η προσπάθεια αυτή απέτυχε . Σε πρώτη φάση απωθήθηκαν οι χαοτικές αντιλήψεις και επικράτησε η καθαρότητα της εθνικιστικής ιδεολογίας , οι πολιτικές και οργανωτικές κατευθύνσεις του εθνικισμού μας .
Ο απολιτικός πατριωτισμός είναι ένα τέχνασμα του συστήματος , μια καλοστημένη απάτη που χρηματοδοτείται από το κατεστημένο , ένας ύπουλος και σιχαμερός εχθρός του εθνικισμού που σέρνεται σαν δηλητηριώδης οχιά ανάμεσα μας .Έχει ως όπλα του την σύγχυση και την ακτιβιστική πρακτική . Επιλέγει τη πρόκληση θορύβου αντί της πολιτικής δράσης , αρνείται τον εθνικισμό υποσκάπτοντας τις ιδέες μας , την ορολογία μας , τις επιλογές μας , τα σύμβολα μας . Και όλα αυτά τα κάνει φορώντας το προσωπείο του φίλου , του ομοϊδεάτη , του αδελφού .
Έχουμε καθήκον να τους ξεσκεπάσουμε και να τους απομακρύνουμε από κοντά μας. Ο εθνικισμός θα ριζώσει σε αυτό το τόπο και θα δυναμώσει μέσα από το πόλεμο ενάντια σε οτιδήποτε το σάπιο , το διεφθαρμένο , το χαοτικό , το διαλυτικό .
Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΌΥ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΎ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝ ΤΟΥ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ .