Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2009

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Το πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου είναι ένα σύμφυρμα διεφθαρμένων , μιαρών ανθελλήνων , εντολοδόχων των ξένων συμφερόντων και των τραπεζών , αρνησιπάτριδων και προδοτών , ιδιοτελών μικρανθρώπων που πάνω από όλα θέτουν το προσωπικό τους συμφέρον , ελεεινών αριβιστών , αμαθών και ανοήτων , τσαρλατάνων και κατεργάρηδων , δειλών και μικροπρεπών , σιχαμερών καιροσκόπων που περιφέρουν κεκαλυμμένη την ποταπότητα τους με την οίηση και την υπεροψία το αστραφτερό ένδυμα που σε όλους τους καιρούς ενδύονται οι λαοπλάνοι και οι τύραννοι .

Η εμπιστοσύνη σε αυτό το σάπιο κατεστημένο υποδηλώνει συνενοχή ή αποδεικνύει εκνευριστική αφέλεια και εσωτερική κατάπτωση .

Πήραν ένα λαό αγωνιζόμενο για την ελευθερία του , ένα λαό πολεμιστών και ηρώων και παραδίδουν σήμερα ένα ράθυμο όχλο που τους ακολουθεί και τους χειροκροτεί και τους επικροτεί σε κάθε αισχρή και ανόσια πράξη και επιλογή τους .

Ηγέτευσαν αυτού του τόπου από το 1960 και εντεύθεν και πέτυχαν να ξεριζώσουν και απεκβάλουν από τη ψυχή του λαού οτιδήποτε το υγιές , το εθνοπρεπές , το ηρωικό και μεγάθυμο και να ανεβάσουν στα βάθρα της ηθικο-πολιτικής συνείδησης οτιδήποτε το φαύλο , το ποταπό , το αντεθνικό , το ανερμάτιστο , το έκφυλο και νοσηρό .

Υπέσκαψαν και κατεδάφισαν την εθνική συνείδηση του κυπριακού ελληνισμού εξαχρείωσαν τη πολιτική του συνείδηση με απώτερο στόχο να περάσουν τα σχέδια που από κοινού με τους πάτρωνες και αφέντες τους , συνυφαίνουν .

Ποιος θα καταδικάσει αυτόν τον ρυπαρόν εσμόν ; ποιος θα οδηγήσει στο εδώλιο της εθνικής δικαιοσύνης αυτήν την αδίστακτη συμμορία ; Ποιος στα αλήθεια ποιος; Το ερώτημα μένει αναπάντητο και θα μένει για πολύ καιρό , θα υπερίπταται πάνω από τη προδομένη πατρίδα , θα φτερουγίζει μέσα στους νυκτομένους καιρούς μέχρι να έρθει εκείνη η μέρα που κάποιοι νέοι άνθρωποι , βαθύτατα έλληνες , πολεμιστές οργίλοι και ανελέητοι , θα αναζητήσουν τους υπευθύνους για το κατάντημα της πατρίδος και θα γίνουν οι αδυσώπητοι κριτές , οι δικαστές και οι τιμωροί .

Τούτη η πατρίδα η τουρκοκρατούμενη και αγγλοπατημένη δεν περιμένει τίποτα από τη νωχελική και προσκυνημένη μάζα . Μονάχα από τους λίγους περιμένει να ξαναβρεί τη περηφάνια της και να βαδίσει αγέρωχη το δρόμο τη λευτεριάς της .

Οι ώρες οι δύσκολες πλησιάζουν . Νέα σχέδια ετοιμάζονται εσπευσμένως , Το πολιτικό κατεστημένο δημιούργησε εκείνες τις προϋποθέσεις για να εκβιάσει την αποδοχή της λύσης διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας . Άνοιξε τα οδοφράγματα από το 2003 , επέτρεψε τη κατάθεση του σχεδίου Ανάν στο δημοψήφισμα του 2004 για να φορτώσει την αδιαλλαξία στον κυπριακό ελληνισμό , υποβίβασε με την 8Η Ιουλίου το πρόβλημα της εισβολής και κατοχής σε πρόβλημα ανάμεσα σε ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους και απάλλαξε τη Τουρκία από τις ευθύνες της και τα εγκλήματα της , γεγονός που φάνηκε στη πρόσφατη κρίση για την ενταξιακή της πορεία .

Επέτρεψε στη κατοχική διοίκηση με την οποία συνομιλεί , χωρίς να κάνει οποιαδήποτε καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Ένωση , να «πολιτογραφήσει» 90.000 τούρκους ως τουρκοκύπριους και επιπρόσθετα επιχορηγεί την εγκατάσταση όλων αυτών των νεοτουρκοκυπρίων στην ελεύθερη ζώνη .

Ενσωματώνει επιπλέον 130.000 μετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς , και τέλος προσφέρει δια του προέδρου της δημοκρατίας , στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αποδοχή άλλων 50.000 εποίκων , εκ περιτροπής προεδρία , σταθμισμένη ψήφο , αποστρατικοποίηση ( αφοπλισμό του κυπριακού ελληνισμού ) , διαφοροποίηση των εγγυήσεων , παραμονή των αγγλικών βάσεων .

Ύστερα από όλα αυτά λένε στο λαό , αν δεν αποδεχθείς τη λύση τότε θα έχεις ένα τουρκικό κράτος στο βορρά και χιλιάδες τούρκους στο νότο . Εκβιάζουν το λαό , του βάζουν το μαχαίρι στο λαιμό για να τον οδηγήσουν δέσμιο και φοβισμένο στην αγχόνη του νέου δημοψηφίσματος .

Με την εκστρατεία κατήχησης του λαού στα νέα σχέδια στην ουσία θα εντείνουν τον εκβιασμό για να τσιμεντώσουν την αποδοχή της λύσης - διάλυσης .

Τελευταία ελπίδα σε αυτή τη πατρίδα απομένει η δράση των ελλήνων εθνικιστών . Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά οι σχεδιαστές της ομοσπονδιακής λύσης .Γιαυτό μας έχουν αποκόψει από κάθε μέσο μαζικής επικοινωνίας . Αναμένεται επίσης να επιχειρήσουν εναντίον μας πολλά και διάφορα προκειμένου να μας αποκόψουν ακόμα και από την ζωντανή και άμεση επαφή που έχουμε με το λαό . Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε κάθε μορφή επίθεσης .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ