Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ

Το πολιτικό κατεστημένο της πατρίδος μας έχει υιοθετήσει από πολύ παλιά τη γραμμή της υποχώρησης και του συμβιβασμού . Η γραμμή αυτή εξυπηρετεί , με αντάλλαγμα τη παράταση της εξουσίας του, κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα :

Πρώτο : συμφέροντα της Τουρκίας η οποία αξιοποιεί στο έπακρο τους τουρκοκύπριους για την επιβολή των δικών της στόχων .

Δεύτερο : συμφέροντα των Άγγλων που εκμεταλλευόμενοι τις στρατιωτικές βάσεις , παρέχουν υπηρεσίες στο Ισραήλ , τους Αμερικανούς και το ΝΑΤΟ .

Τρίτο : ντόπια συμφέροντα της πλουτοκρατίας που είναι αλληλένδετη με τα αγγλοσιωνιστικά και καπιταλιστικά εν γένει μονοπώλια .

Τέταρτο : τα πολλαπλά συμφέροντα του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου .

Η ιστορία του κυπριακού δείχνει σε όλες τις φάσεις της , αυτές τις τέσσερις δυνάμεις να συνεργάζονται , πότε φανερά και απροκάλυπτα και πότε μυστικά , από το αίσχος της Ζυρίχης μέχρι το τωρινό αίσχος του Πάρε-Δώσε .

Πρόκειται για μια αντεθνική συνομωσία που στην έκπτυξη της πετυχαίνει να εγκλωβίζει και συμπαρασύρει λαϊκές δυνάμεις που αγνοούν τα μετόπισθεν των γιγνωμένων .

Ο πόλεμος που διεξάγουν για την επιτυχία των σκοπών τους είναι συνεχής , αδιάκοπος και πολύμορφος . Τίποτα δεν τους κάνει να υποχωρήσουν ή να εγκαταλείψουν το πεδίο . Έχουν τα υλικά μέσα και τις προσβάσεις που τους επιτρέπουν να ελίσσονται , να μεταμορφώνονται , να επανέρχονται με νέα σχέδια , νέες προτάσεις , νέες ιδέες . Στην ουσία τίποτα δεν είναι νέο . Όλα υπακούουν στο κεντρικό σκοπό που είναι ο πλήρης γεωστρατηγικός έλεγχος της περιοχής .

Η αντιμετώπιση αυτού του εχθρού , αυτής της ολέθριας συνομωσίας , απαιτεί εθνική επαγρύπνηση και σχεδιασμό .

Δυστυχώς όμως αποδείχθηκε πολλές φορές πως έχουν διεισδύσει ακόμα και στις δομές της πολιτικής εξουσίας της Ελλάδος .Το αποτέλεσμα το βιώνουμε εμείς οι Έλληνες της Κύπρου με εγκατάλειψη και κάθε μορφή προδοσίας από το εθνικό κέντρο . Οι εθνικές λαϊκές δυνάμεις της μητέρας πατρίδος έμειναν στο περιθώριο της πολιτικής δράσης , χωρίς να μπορέσουν να αποκτήσουν λαϊκή απήχηση και επιδοκιμασία και να μεταφράσουν αυτή την απήχηση σε δύναμη εξουσίας που θα ξεπλύνει το τόπο από την σαπίλα .

Αυτή η αδυναμία του εθνικού κέντρου αντανακλά και σε εμάς . Πολλές φορές βλέπουμε τα ίδια λάθη να επαναλαμβάνονται και στη Κύπρο . Αν υπήρχε στην Ελλάδα ένα μαζικό εθνικιστικό κίνημα εξουσίας , η πραγματικότητα θα ήταν πολύ διαφορετική .Οι εδώ κρατούντες και προσκυνημένοι θα μαζεύονταν στο κέλυφος τους και θα επικρατούσε η γραμμή της εθνικής αξιοπρέπειας και του αγώνος .

Περιμένουμε εκείνη τη μέρα που ο ελληνικός εθνικισμός ως ιδέα και πράξη θα δυναμώσει στην Ελλάδα . Από τη πλευρά μας θα συμβάλουμε και εμείς στο μέτρο του δυνατού για την εθνικιστική επικράτηση .Προέχει βέβαια σε μας να δώσουμε τον αγώνα στα χώματα της Κύπρου , αγώνα στο πολιτικό πεδίο που αποτελεί το σημείο συνένωσης της ιδέας και της πράξης .

Ο εθνικισμός δεν είναι φιλολογική φλυαρία , ούτε ευκαιριακός πρακτικισμός .

Ο εθνικισμός είναι σκληρός πολιτικός αγώνας που απαιτεί συμμετοχή , οργάνωση , σχεδιασμό , και αποτελεσματική δράση .

Δράση προσαρμοσμένη στις πολιτικές και ιστορικές πραγματικότητες .Οι πραγματικότητες αυτές υπαγορεύουν το δέον που εκπηγάζει από τα βάθη του αίματος και της εθνικής συνείδησης .

Για μας τους έλληνες της Κύπρου η πραγματικότητα είναι αυτή που περιγράψαμε πιο πάνω με λίγα λόγια. Η ανθελληνική συνομωσία αγγλο-τουρκο-σιωνιστών και ντόπιων προσκυνημένων που στη παρούσα φάση εντείνουν τις προσπάθειες τους για να επιβάλουν τη λύση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας μέσα από δύο δρόμους .

Ο ένας δρόμος είναι αυτός της αποδοχής του μέσα από ένα δημοψήφισμα . Ο άλλος δρόμος της σταδιακής και αποσπασματικής επιβολής του μέσα από τη μη λύση .

Και οι δύο δρόμοι οδηγούν στο ίδιο σημείο . Στη τουρκοποίηση του βορείου κατεχομένου τμήματος και την επέκταση του τουρκισμού στο νότο .

Η εγκατάσταση τουρκοκυπρίων στις ελεύθερες περιοχές με την επιχορήγηση του κράτους συντελείται ήδη . Μαζί με αυτούς προωθούνται από τα κατεχόμενα χιλιάδες λαθρομετανάστες που η δική μας κυβέρνηση αντί να τους διώχνει , καλλιεργεί την ιδέα της ενσωμάτωσης τους.

Τα αποτελέσματα αυτής της τουρκικής και λαθρομεταναστευτικής καθόδου είναι άκρως ανησυχητικά . Εγκληματικότητα , ανεργία , κοινωνική υποβάθμιση , μετατροπή της κοινωνίας μας σε μια βρομερή Βαβέλ , διάλυση της εθνικής λαϊκής κοινότητας και καταπάτηση του δικαιώματος της να ζει στη πατρίδα της με ασφάλεια και δημιουργική ελευθερία .

Χρέος μας είναι να πολεμήσουμε με το ίδιο πάθος , τόσο τη λύση της ομοσπονδίας όσο και τη μη λύση .

Να αντισταθούμε επίσης στην τρίτη εισβολή των τούρκων και λαθρομεταναστών .

Το κόμμα μας απαιτεί να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ και να περιφρουρηθούν οι ανεξέλεγκτες διόδοι των αγγλικών βάσεων .

Είναι καιρός να πέσει από τα βάθρα του το πολιτικό κατεστημένο της συνδιαλλαγής και της υποχώρησης και να εδραιωθεί σε αυτή τη πατρίδα η στρατηγική της απελευθέρωσης , που θα οδηγήσει στη μοναδική ορθή και δίκαιη λύση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ