Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΘΕΜΑ : ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ

Το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ θεωρεί την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών στην ελεύθερη ζώνη της πατρίδος μας μέσα από τα κατεχόμενα ως εχθρική ενέργεια που συντονίζεται από τις κατοχικές δυνάμεις των τούρκων και των Άγγλων . Δεδομένου ότι οι πλείστοι λαθρομετανάστες διέρχονται μέσα από τον χώρο που κατέχεται από τις αγγλικές βάσεις της Δεκέλειας .

Στις συνθήκες της διπλής κατοχής της Κύπρου η λαθρομετανάστευση λαμβάνει το μέγεθος της ασύμμετρης απειλής εάν συνδυαστεί με την επιβολή μιας λύσης που θα προνοεί διάλυση του στρατού μας , παραμονή εποίκων , παραμονή των αγγλικών βάσεων και κράτος οθωμανικο-αποικιοκρατικού περιεχομένου (διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ) .

Ως εκ τούτου το δικαίωμα οιασδήποτε κινήσεως πολιτών να διαδηλώνει ειρηνικά την αντίθεση της στον εθνικό κίνδυνο της λαθρομετανάστευσης , είναι ιερό και αναφαίρετο.

Το πολιτικό κατεστημένο πρέπει να αντιληφθεί επιτέλους το πρόβλημα και να μη κλείνει τα μάτια στα σκοτεινά σχέδια και μεθοδεύσεις των κατακτητών αντί να στραγγαλίζει την ελευθερία του λόγου και της πολιτικής έκφρασης όταν εκδηλώνονται κατά τρόπο ειρηνικό .

Στηρίζουμε την ειρηνική εκδήλωση του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου και καταδικάζουμε την συντονισμένη επίθεση των πολιτικών κομμάτων της συνδιαλλαγής και της υποχώρησης κατά της ελευθερίας και της δημοκρατίας .

Ζητούμε να κλείσουν άμεσα τα οδοφράγματα και να ελεγχθούν οι δίοδοι των αγγλικών βάσεων Δεκέλειας .

Να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθρομετανάστες .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Ο πρόεδρος

Λουκάς Γ. Σταύρου