Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

Η σύνδεση της επίλυσης του εθνικού προβλήματος της Κύπρου με την πορεία ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μέρος της στρατηγικής υποχώρησης .

Η στρατηγική αυτή επέτρεψε στην Τουρκία να αμφισβητεί σε αυτά τούτα τα όργανα της Ευρώπης την νομιμότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας .

Απετέλεσε επίσης το υπόβαθρο επί του οποίου το Κυπριακό από πρόβλημα εισβολής και κατοχής ( συγκατοχής τούρκων και τουρκοκυπρίων ), μεταβλήθηκε σε πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων . Η υποβάθμιση αυτή εκτός του ότι απαλλάσσει τη Τουρκία από το έγκλημα της εισβολής , της κατοχής και του εποικισμού , αναβαθμίζει την τουρκοκυπριακή μειονότητα σε ισότιμο εταίρο και διαπραγματευτή με την ελληνική πλειονότητα αλλά ταυτόχρονα σε αρνητή της ιστορικής παρουσίας του ελληνισμού στα χώματα της Κύπρου . Έτσι , τα κατάλοιπα της τουρκικής κατοχής παίρνουν ιστορικά δικαιώματα συγκυριαρχίας της Κύπρου .

Η στρατηγική αυτή εφαρμόζεται ως γνωστό πριν από το 1960 .Στη γραμμή αυτής μας επέβαλαν τη Ζυρίχη που υπήρξε ο θρίαμβος των άγγλων κατακτητών και των συνεταίρων τους , τούρκων και σιωνιστών .

Σε τελική ανάλυση η στρατηγική της υποχώρησης έχει βαθιές ρίζες στην ιστορία του πολιτικού κατεστημένου Ελλάδος και Κύπρου . Πρόκειται για μια επιλογή που δεν έχει καμία σχέση με την ελεύθερη βούληση του ελληνισμού , καμία λαϊκή βάση . Είναι στρατηγική που επεβλήθη στο έθνος ΕΞΩΘΕΝ .

Αποδέκτες αυτής της έξωθεν στρατηγικής είναι τα διάφορα τζάκια των πολιτικάντηδων που βρίσκονται σε όλα τα κόμματα , ανεξαρτήτου ιδεολογίας ή αποχρώσεως .

Η στρατηγική της υποχώρησης που οι δικοί μας ταγοί ακολουθούν πιστά είναι στην ουσία παρακλάδι μιας ευρύτερης στρατηγικής του σιωνισμού που αφορά στην ηγεμονία του ευρύτερου χώρου .

Για την πραγμάτωση των σχεδίων τους , θέλουν μιαν μικρή και υποταγμένη Ελλάδα που θα σβήνει σταδιακά και θα οδηγείται στον αφανισμό μέσω μιας σταδιακής συρρίκνωσης , όπως , μετατροπής του Αιγαίου σε γκρίζα ζώνη , τουρκοποίησης της Θράκης , αρπαγής της Μακεδονίας από τους Σκοπιανούς , επέκτασης της Αλβανίας προς τον νότο , δημογραφικής ανατροπής μέσω εγκατάστασης εκατομμυρίων Ασιατών και Αφρικανών . Θέλουν τη Κύπρο πλήρως αφελληνισμένη , που με την παρουσία των άγγλων και των τούρκων θα αποτελεί αμυντική ενδοχώρα του Ισραήλ , τον κουρδικό λαό χωρίς δικαίωμα κυριαρχίας στη γη του , με μια Τουρκία που θα είναι το όργανο τους στη προσπάθεια ελέγχου του αραβικού κόσμου .

Τούτο θα σημάνει την ανάδυση μιας υπερδυνάμεως που θα κυριαρχεί από τα Βαλκάνια μέχρι τη Μέση Ανατολή ποδοπατώντας τον ελληνισμό .

Μοναδική αντίσταση σε αυτά τα σενάρια που παίζονται ήδη στη σκηνή της ιστορίας είναι να απαλλαχθούμε από το πολιτικό κατεστημένο που επέβαλαν τα ξένα συμφέροντα στη πατρίδα μας .Να αντισταθούμε στα σχέδια τους , ενεργοποιώντας την υπερδύναμη της λαϊκής θέλησης .

Να ενημερώσουμε το λαό , να καταγγείλουμε τα τεκταινόμενα εις βάρος του ελληνισμού μας , να αφυπνίσουμε , να οργανώσουμε , να κινητοποιήσουμε την λαϊκή θέληση .

Εάν δεν στηριχθούμε πάνω στις δικές μας , λαϊκές δυνάμεις , ούτε η Ευρώπη θα μας σώσει ούτε καμιά άλλη δύναμη .

Μέσα από αυτό το άνοιγμα προς το λαό είμαστε βέβαιοι πως το κατεστημένο της ήττας και της υποχώρησης θα καταρρεύσει και νέες πολιτικές και πνευματικές δυνάμεις θα αναδυθούν μέσα από την θέληση και τον αγώνα του ελληνισμού να κρατήσει τα χώματα του και να συνεχίσει την ένδοξη παρουσία του σε αυτά .

Η σύγκρουση λαού και πολιτικού κατεστημένου είναι πια αναπόφευκτη . Εμείς οι εθνικιστές έχουμε καθήκον να είμαστε οι καθοδηγητές αυτής της σύγκρουσης ώστε να επικρατήσουν οι εθνικές αξίες και σκοποί αντί του χάους .

Τούτο προϋποθέτει ενότητα όλων των εθνικιστικών , αντιομοσπονδιακών και αντικατοχικών δυνάμεων και απόταξη κάθε εγωκεντρικής και διαλυτικής τάσης .

Οι εχθροί της Κύπρου είναι ανυποχώρητοι , σκληροί και αδίστακτοι .Για να νικήσουμε πρέπει να αντιτάξουμε σε αυτούς τη ατσάλινη γροθιά της λαϊκής ενότητας .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ