Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010

ΟΡΘΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ , ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Το κυπριακό βρίσκεται σήμερα σε μια πολύ δύσκολη φάση .Τούτο οφείλεται βέβαια στη μακρά υποχωρητικότητα των κρατούντων . Η βδελυρή και απεχθής πολιτική που ακολούθησαν όλες οι κυβερνήσεις από το 1974 και εντεύθεν , συσσώρευσε αρνητικά δεδομένα που η ανατροπή τους απαιτεί μακροχρόνιο αγώνα και πολιτική αρετή .

Πρώτο , κατάφεραν να δηλητηριάσουν τη ψυχή του λαού με την ηττοπάθεια η οποία αποτελεί και την πεμπτουσία της αθλίας πολιτικής τους συνείδησης και πρακτικής .

Καλλιεργώντας την ηττοπάθεια ανήγαγαν σε επιστήμη τη ψευδολογία , την παραχάραξη της ιστορίας και απώθησαν από την πολιτική ζωή του τόπου οτιδήποτε το υγιές , το μεγάθυμο , το ισχυρό , φέρνοντας στην επιφάνεια , απωθημένα βρομερά ηθικά λήμματα . Φαύλοι μικράνθρωποι , ελεεινοί και ουτιδανοί κομματάνθρωποι εισέδυσαν παντού , υποβάθμισαν τα πάντα , εξευτέλισαν τα πάντα. Η μπόχα της φαυλοκρατίας , της μετριοκρατίας , της ηθικό-πολιτικής αποσύνθεσης και σήψης απλώνεται παντού και μολύνει τον αέρα , μολύνει τις ζωές μας , τα όνειρα και τις ελπίδες της νέας γενιάς .

Δεύτερο , επέβαλαν την απομάκρυνση από την Ελλάδα και την εθνική απομόνωση της Κύπρου , γεγονός που εξυπηρετεί πλήρως τον Αγγλο-τουρκο-σιωνιστικό άξονα . Από τη Ζυρίχη μέχρι το μνημόνιο συναντήληψης μεταξύ Κυπριακής Δημοκρατίας και Ηνωμένου Βασιλείου στις 5 Ιουνίου 2008 , φαίνεται ξεκάθαρα η μακρά υποτακτικότητα του πολιτικού κατεστημένου στην Αγγλία . Τα αποτελέσματα αυτής της απαράδεκτης στάσης του πολιτικού κατεστημένου είναι καταστροφικά . Η φίλαγγλος πολιτική εξασφαλίζει μεν την εξουσία των κρατούντων , καταβαραθρώνει δε τον ελληνισμό της Κύπρου .

Τρίτο , έδωσαν την εντύπωση στο εξωτερικό , τόσο στα ηνωμένα έθνη όσο και στην Ευρώπη , ότι η Κύπρος αποδέχεται την νομιμοποίηση της βίας που η Αγγλία και η Τουρκία άσκησαν στον Κυπριακό ελληνικό λαό .Η Αγγλία με την επιβολή του κατακτητικού Συντάγματος της Ζυρίχης και τις συνεχείς παρεμβάσεις της στα πράγματα της Κύπρου , σε συνεργασία και συνεννόηση με τους τούρκους και η Τουρκία με τον εις βάρος της Κύπρου επεκτατισμό της που κορυφώνεται στην εισβολή του 1974 και συνεχίζεται με την κατοχή και την προσπάθεια διεθνούς αναγνώρισης της αρπαγής .

Αυτές οι τρεις παράμετροι της παρακμής συγκλίνουν στη προσπάθεια επιβολής του παραλογισμού της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας .

Για να ανακοπεί αυτή η πορεία ολέθρου , απαιτείται μια νέα εμπεριστατωμένη πρόταση λύσης του κυπριακού προβλήματος . Πάνω σε αυτή τη πρόταση πρέπει να στηριχθεί η πολιτική δράση που θα έχει ως σκοπό την εμπέδωση της νέας πρότασης και την ταυτόχρονη ανατροπή των τριών παραμέτρων της υποχώρησης .

Α. Να κτυπήσουμε την ηττοπάθεια και να αφυπνίσουμε την ελπίδα μιας προοπτικής απελευθέρωσης .

Β. Να σφυρηλατήσουμε αρραγείς σχέσεις με την Ελλάδα , μέσα από θεσμικές αλλαγές .

Γ. Να ανατρέψουμε την κακή εικόνα στο εξωτερικό με την διεκδίκηση του δικαίου σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο .

Τίποτα εξ αυτών δεν θα αποδώσει εάν γίνει κατά τρόπον αποσπασματικό και επικεντρωμένο σε πρόσκαιρα μικροπολιτικά επιτεύγματα .

Επιβάλλεται στρατηγική μακράς εμβέλειας και βήμα προς βήμα πραγμάτωση της. Τούτο με τη σειρά του προϋποθέτει επιτελείο ικανών στελεχών που θα δράσει με απόλυτη συλλογικότητα και τάξη .

Εάν κατορθώσουμε να σφυρηλατήσουμε αυτό το όργανο επιτελικού σχεδιασμού τότε θα γίνουμε η αδιαμφισβήτητη πολιτική δύναμη που θα αλλάξει τα παροντικά δεδομένα της παρακμής , θα εμφυσήξει ένα ζωηφόρο πνεύμα στο λαό και θα κάνει ορατή την ελπιδοφόρο προοπτική ενός μακρού και ανυποχώρητου αγώνα .

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας , εμβολισμού της λύσης της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , επιβάλλεται η συνεργασία του κόμματος μας με όλες εκείνες τις δυνάμεις που αντιστρατεύονται το κατεστημένο , πορευόμενες παράλληλα με τη δική μας αντίληψη των πραγμάτων .

Η ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ , είναι για μας τους εθνικιστές μια παράλληλη ροπή προς την ΟΡΘΗ ΠΟΡΕΙΑ . Στις 11 Ιανουαρίου 2010 στις 7.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΚΑΝΙΚΑ , εγκαινιάζεται η συνεργασία μας με τη κίνηση . Προσκεκλημένος στην εκδήλωση του κόμματος μας θα είναι ο πρόεδρος της κίνησης , κ. Πάνος Ιωαννίδης όπου θα αναλύσει τη ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΝΑΙ .

Πρέπει επιτέλους να τεθεί η ορθή λύση της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και πέριξ αυτής να οχυρωθεί η λαϊκή βούληση για να ανατρέψει την πορεία ολέθρου που ονομάζεται διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία .

Το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ δείχνει το δρόμο του αγώνα . Με σημαία του την ιδεολογία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ και συνεπίκουρο τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ του , επιχειρεί το άνοιγμα προς το λαό , με άμεσο στόχο τη δημιουργία ενός λαϊκού μετώπου ενάντια στη λύση της ομοσπονδίας και τη χάραξη μιας νέας πορείας μιας νέας στρατηγικής που θα έχει ως τελικό σκοπό την απελευθέρωση και τη δίκαιη κοινωνία .

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ