Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Η ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΚΕΛ


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα δέχθηκε χθες συντονισμένη επίθεση από ραδιόφωνα , τηλεοπτικές εκπομπές και από την εφημερίδα «Χαραυγή» , το προπαγανδιστικό όργανο του ΑΚΕΛ .
Το ΑΚΕΛ για όσους δεν γνωρίζουν από τους αναγνώστες μας , είναι ένα κόμμα που δημιουργήθηκε με την στήριξη και καθοδήγηση της πρώην Σοβιετικής Ένωσης . Έργο του ήταν να εμφυτέψει την λεπρώδη ιδεολογία του κομμουνισμού στη πατρίδα μας και να ακολουθεί πιστά τη πολιτική γραμμή που χάρατταν οι σοβιετικοί . Μια πολιτική αλλοπρόσαλλη , ανερμάτιστη και αντιφατική . Για παράδειγμα , όταν έπαιρναν διαταγή να υποστηρίξουν την Ένωση της Κύπρου με την Ελλάδα , το έκαναν , όταν η διαταγή άλλαζε , άλλαζαν και αυτοί το χαβά τους και πολεμούσαν αυτά που μέχρι χθες υποστήριζαν .Υπάρχουν άπειρα τέτοια παραδείγματα πολιτικής υποτέλειας .
Με λίγα λόγια παρήχθηκε στο τόπο μας το φαινόμενο της ξενοκίνητης πολιτικής μαριονέτας . Αυτό το επικίνδυνο υβρίδιο , ακόμα και μετά την πτώση της σοβιετικής ένωσης και την καταβαράθρωση της διεθνιστικής και αντεθνικής ιδεολογίας της , εξακολουθεί το καταστροφικό έργο του κατά των αξιών του έθνους και κατά της συνοχής της εθνικής λαϊκής κοινότητας .
Ένα πολιτικό κόμμα όπως το ΑΚΕΛ που στηρίζεται σε ένα καθαρά αντεθνικό ιδεολογικό υπόβαθρο , συνιστά μέγιστο κίνδυνο όταν συμπέσει να βρίσκεται στη κορυφή της ηγεσίας του τόπου . Οι θέσεις του ΑΚΕΛ επί του εθνικού θέματος καθώς και η μεθοδολογία που ακολουθεί , προδίδουν την αντεθνική ιδεολογική του βάση . Βεβαίως το νόσημα τούτο δεν αγγίζει τη λαϊκή βάση του ΑΚΕΛ παρά μόνο συγκυριακά . Στη λαϊκή βάση υπάρχουν ρωμαλέες εθνικές δυνάμεις που κατ’ ανάγκη απωθήθηκαν σε αυτό το πολιτικό χώρο από την πολιτική της άλλης κατάρας που λέγεται καπιταλιστική δεξιά .
Το τέλος της ψυχροπολεμικής περιόδου φέρνει και το τέλος της ιδεολογικοπολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ δεξιάς και αριστεράς . Ο κομμουνιστικός κίνδυνος έχει παρέλθει ως δυνατότητα εφαρμογής του σε αυτό που αποκαλούμε δυτικό κόσμο . Η επίκληση τέτοιου κινδύνου είναι παρωχημένο εργαλείο συσπείρωσης των οπαδών των καπιταλιστικών κομμάτων τύπου Δημοκρατικού Συναγερμού . Η αντιπαράθεση σήμερα μετατοπίζεται ανάμεσα στην καπιταλιστική παγκοσμιοποίηση και τον αγώνα των εθνών και των εθνικών λαϊκών κοινοτήτων να διατηρήσουν τις ταυτότητες τους και τις αξίες των πολιτισμών τους . Πρωτοπόρο σε αυτό τον αγώνα είναι εκ των πραγμάτων το εθνικιστικό κίνημα . Οι δυνάμεις που καλούνται να δώσουν τη μάχη των εθνικών και λαϊκών δικαίων ευρίσκονται σε όλο το λαό , που κείται εγκλωβισμένος στα πολιτικά σχήματα της δεξιάς και της αριστεράς .
Στρατηγική μας είναι να πολεμήσουμε αμφότερα τα πολιτικά άκρα της δεξιάς και της αριστεράς ώστε να απελευθερωθούν λαϊκές δυνάμεις που θα συμπαραταχθούν με την εθνικιστική πολιτική οργάνωση .
Να στηρίξουμε τα δίκαια των φτωχών λαϊκών μαζών αλλά και των λοιπών παραγωγικών τάξεων διαχωρίζοντας το παραγωγικό κεφάλαιο από το ληστρικό και εθνοκτόνο παρασιτικό χρηματοπιστωτικό κεφάλαιο . Να δώσουμε σκληρό αγώνα πάνω στα οικονομικο-κοινωνικά ζητήματα παράλληλα με τον αγώνα που διεξάγουμε για το εθνικό μας θέμα .
Η οργανωτική μας βάση επιτρέπει να περάσουμε σε αυτό το δεύτερο μέτωπο . Καμιά πολεμική εναντίον μας δεν θα μπορέσει να μας βγάλει από το δρόμο μας . Οι πνευματικές δυνάμεις των αντιπάλων μας είναι ανύπαρκτες . Έχουμε να κάνουμε με ρυπαρά ανδρείκελα . Να παραμείνουμε η ήρεμη ατσάλινη δύναμη που πορεύεται συντεταγμένη και πειθαρχημένη προς τους σκοπούς της .
Η ΝΙΚΗ ΘΑ ΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΥ ΑΓΩΝΑ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ