Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2010

ΤΟ ΔΗΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ

Δεν είναι έκπληξη για μας ότι το ΔΗΚΟ δεν απεχώρησε από τη συγκυβέρνηση. Είναι φανερό ότι ο ιθύνων νους που στέκεται πίσω από το φωτιζόμενο πανί και κινεί τις θλιβερές μαριονέτες του , έτσι αποφάσισε να πράξει .
Εννοούμε χωρίς περιστροφές τους στυγερούς και δολίους άγγλους που μεθοδεύουν τα πάντα , προ χρόνου πολλού , ώστε να οδηγήσουν τις εξελίξεις στους προδιαγεγραμμένους σκοπούς των. Το ότι οι πολιτικάντηδες του ΔΗΚΟ είναι θλιβερές μαριονέτες δεν έχουμε καμία αμφιβολία .Επί σειρά ετών έσυραν και διέσυραν αυτό το τόπο . Ελεεινοί υποτακτικοί της υποχώρησης που εξαργύρωναν κάθε φορά την εθνική μειοδοσία , με τους χρυσοφόρους θώκους της ρυπαρής εξουσίας τους .
Το ΔΗΚΟ έχει μια μακρά πορεία συνεργασίας με το ΑΚΕΛ , από την εποχή της στήριξης του Μακαριακού καθεστώτος αλλά και στη συνέχιση της επαίσχυντης γραμμής Μακαρίου (Μιχάλη Μούσκου) που εγκαινίασε ο ίδιος με την συμφωνία κορυφής 1977 .


Εκείνο που φοβούνται οι άγγλοι είναι να μην εγκαταλειφθεί από τη δική μας πλευρά , η ιδέα της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Για το λόγο αυτό έστησαν το θέατρο των υπερπροσφορών Χριστόφια , έτσι ώστε να φαντάζει η διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία ως η πλέον λογική και ευκταία λύση . Ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο πείσθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το θέατρο .
Το πρόβλημα για αυτούς είναι ότι δεν μπόρεσαν να πείσουν το λαό .Δυσκολεύονται να του πουν ότι η διζονικότητα για να εφαρμοστεί , ένα μεγάλο μέρος των προσφύγων θα χάσει τα περιουσιακά δικαιώματα του και μαζί με αυτά την ελπίδα της επιστροφής στα πατρώα χώματα . Δεν τολμούν να του πουν πως η τουρκική διοίκηση στο βορρά θα ισοδυναμεί με πλήρη εκτουρκισμό μέσω του οποίου θα ξεκινήσει μια επέκταση του εκτουρκισμού στο νότο . Ότι χιλιάδες τούρκοι θα εισρέουν από το βορρά και θα εξαπλώνονται σε όλη τη Κύπρο με όλα τα γνωστά αποτελέσματα της Ίμβρου , της Τενέδου και της Κωνσταντινούπολης .Οι μόνοι που θα επωφεληθούν από αυτή την αλλαγή πληθυσμών θα είναι οι τραπεζίτες , οι μεταπράτες και οι τουρκοπροσκυνημένοι .
Δεν τολμούν να πουν την αλήθεια στο λαό . Και αυτό αποδείχθηκε πρόσφατα με την άρνηση του κατεστημένου να επιτρέψει την έκδοση ενημερωτικής μπροσούρας περί της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας . Φοβούνται μήπως τεθεί κάθε λέξη αυτής της μπροσούρας στην ανάλυση και τη κριτική . Θα ήταν καλό να μάθαινε ο λαός τι εννοούν οι κρατούντες με την ορολογία της λύσης που επιδιώκουν . ¨Όμως τούτο δεν θα το μάθουμε παρά όταν θα τεθεί ως σχέδιο λύσης προς δημοψήφισμα . Τότε θα έχουμε μια βδομάδα να το μελετήσουμε και να αποφασίσουμε με ένα ναι ή με ένα όχι που δεν θα γνωρίζουμε τα επακόλουθα του . Φαντάζομαι πως οι άνθρωποι που ζουν σε δημοκρατία έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν τι συζητούν οι αντιπρόσωποι τους. Μα οι δικοί μας αντιπρόσωποι έχουν αυτονομηθεί πλήρως από τη λαϊκή θέληση και συμπεριφέρονται με απερίγραπτη προπέτεια προς το λαό .
Αντί λοιπόν να πουν την αλήθεια ή τουλάχιστο να εξηγήσουν τις ορολογίες και τις μεθόδους τους , μετέρχονται το ψέμα , τη διαβολή , την παραποίηση της ιστορίας , την κινδυνολογία . Εσχάτως μάλιστα επιστράτευσαν και τη βλακεία προς υποστήριξη της εθνικής μειοδοσίας για την οποία πολύ σύντομα θα λογοδοτήσουν .Το νέο βλακώδες επιχείρημα είναι πως όσες χιλιάδες τούρκοι και να έρθουν στη Κύπρο θα τους αφομοιώσουμε γιατί εμείς είμαστε κλπ , κλπ,. Αυτές τις βλακείες να τις λένε στις θυγατέρες τους . Ο ελληνικός λαός της Κύπρου δεν θέλει ούτε ένα τούρκο από την Τουρκία να πατά και να βρομίζει τα χώματα του .
Θα μπορούσατε να λέτε ότι θέλετε , σιχαμεροί πολιτικάντηδες , εάν δεν υπήρχαμε εμείς .Η παρουσία μας ανατρέπει τα σχέδια σας. Ο ελληνισμός της Κύπρου έχει τώρα ένα πολιτικό οχυρό για να πολεμήσει την υποχώρηση και την προδοσία .
Η σημαία με τον μαιανδρικό σταυρό θα στηθεί μια μέρα πάνω από τα πυρπολημένα ερείπια των σχεδίων σας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ