Κυριακή 21 Μαρτίου 2010

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΤΙΜΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Είπατε κύριε Χριστόφια στην συνέντευξη τύπου στις 18-03-10 πως εάν δεν καταλήξουμε στην λύση της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας τα αποτελέσματα θα είναι καταστροφικά, διότι θα έχουμε ένα καθαρά τουρκικό κράτος στον βορρά και ένα μεικτό κράτος στον νότο, επειδή θα μας κουβαληθούν οι τουρκοκύπριοι στον νότο, ως πολίτες που είναι της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Αυτός ο εφιάλτης πράγματι ελλοχεύει να επέλθει όχι μέσα από την άρνηση της ομοσπονδίας, αλλά ως αποτέλεσμα της δικής σας παράλογης, ενδοτικής, ανερμάτιστης πολιτικής που ακολουθείτε πάνω στο εθνικό ζήτημα.

Είναι η δική σας πολιτική κύριε Χριστόφια, με την συναίνεση ολόκληρου του πολιτικού κατεστημένου, από την άκρα-δεξιά μέχρι την άκρα-αριστερά, που απάλλαξε τους τουρκοκύπριους από τις ενοχές τους, από την καίρια συμμετοχή τους στην πραγμάτωση των σχεδίων του τουρκικού επεκτατισμού, προ και μετά την εισβολή. Αγκαλιάσατε ως αδελφούς σας του τουρκοκύπριους δολοφόνους την ίδια ώρα που στρέφατε τα πυρά του μίσους σας και της ανθελληνικότητας σας στους Έλληνες της Κύπρου που αντιστάθηκαν στην Ζυριχική τυραννία. Που αντιστάθηκαν στους πολιτικούς εντολοδόχους και εκφραστές των εχθρικών σχεδίων εις βάρος της πατρίδας μας. Εάν αρνείστε να δείτε την συνενοχή των τουρκοκυπρίων στο δράμα της πατρίδος μας , αρνείστε στην ουσία να δείτε την αλήθεια. Θέλετε να επιβάλετε στην ιστορία την Μαρξιστική σας φαντασίωση, αδιαφορώντας ότι θα οδηγήσετε αυτόν τον τόπο σε νέες περιπέτειες που θα προκύψουν από την τερατώδη ιδεολογικοπολιτική σας αντίληψη.


Δεν καταγγείλατε τους τουρκοκύπριους για το έγκλημα που διέπραξαν εις βάρος της Κύπρου. Αντί αυτού τους αναγορεύσατε σε ισότιμους συνομιλητές σας. Κάθεστε στο ίδιο τραπέζι με τους πράκτορες του τουρκικού στρατού για να πραγματοποιήσετε τάχα την «επανένωση» του λαού. Επιχορηγείτε την μετοίκηση των τουρκοκυπρίων στην ελεύθερη ζώνη και παρέχεται αφειδώς δωρεάν υπηρεσίες σε αυτούς , την ίδια στιγμή που οι εν λόγω επιχορηγούμενοι στηρίζουν την κατοχή και αγωνίζονται πώς να μετατρέψουν το δικαίωμα της χρήσης σε δικαίωμα ιδιοκτησίας των κλεμμένων περιουσιών των ελλήνων.
Χρησιμοποιείτε ως απειλή την εικόνα ενός τουρκοποιημένου βορρά και ενός μεικτού νότου για να επιβάλλεται στην συνείδηση του κυπριακού ελληνισμού την αποδοχή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας. Ενώ το χρέος το Ελληνικό, το χρέος προς την πατρίδα είναι πρώτον, να καταγγελθούν οι τουρκοκύπριοι φονιάδες για την συμμετοχή τους στην εισβολή και παράταση της κατοχής, και δεύτερον να κλείσουν τα οδοφράγματα μέχρι τελικής διευθέτησης του προβλήματος και να σταματήσει κάθε μορφή οικονομικής ενίσχυσης των τούρκων.
Η αλήθεια είναι ότι δεν επινοήσατε εσείς τον ενδοτισμό. Βαδίζετε όμως στον ίδιο δρόμο που άνοιξαν όλοι οι προκάτοχοι σας, που διακυβέρνησαν αυτόν τον τόπο, σπρώχνοντας τον από υποχώρηση σε υποχώρηση στο τελικό αίσχος του «πάρε-δώσε» που εσείς αναλάβατε να περατώσετε.
Κύριε Χριστόφια, μόνο η παρουσία ισχυρής αμυντικής δύναμης στα πλαίσια της αναβάθμισης του ενιαίου αμυντικού δόγματος σε ενιαίο στρατό Ελλάδος- Κύπρου θα αποτρέψει την ατίμωση της πατρίδος. Εσείς όμως απεργάζεστε την αποστρατικοποίηση και τον τελικό αφελληνισμό αυτού του τόπου. Η παρουσία σας στο πηδάλιο της εξουσίας σκοτώνει κάθε ελπίδα διατήρησης του ελληνισμού στα χώματα του. Θα αγωνιστούμε ώστε ο λαός να αποσείσει από την ζωή του ολόκληρο το ενδοτικό κατεστημένο του οποίου εσείς σήμερα ηγείστε.
Δεν θα επιτρέψουμε την ατίμωση της Κύπρου.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ