Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΟΙ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Α.Η.Κ. ΚΑΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Ο λαός καλείται να πληρώσει την επιμονή του πολιτικού κατεστημένου να διατηρεί επιχειρήσεις και οργανισμούς από τους οποίους επωφελούνται ολίγοι ιδιώτες και διάφορα κομματικά στελέχη όλων ανεξαιρέτως των κομμάτων.
Αυτό σημαίνει πως το κράτος δημιουργεί μονοπώλια και στηρίζει ανεπιφύλακτα την ολιγαρχία του πλούτου και της μαφιόζικης καταλήστευσης του λαού .
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί οι ιδιώτες που απομυζούν τους ημικρατικούς οργανισμούς ; Μήπως οι πολιτικοί και οι φαμίλιες τους ; Εκτός από τους διορισμένους χαραμοφάηδες των κομμάτων , τα γνωστά λυσσασμένα κομματόσκυλα , οι ημικρατικοί οργανισμοί στήθηκαν από τη «θεία πρόνοια» του κατεστημένου για να χρησιμεύουν ως χώροι πλουτισμού των διάφορων ρυπαρών πολιτικάντηδων , των πρακτόρων και υπηρετών των ξένων , των προσκυνημένων και μειοδοτών . Στήθηκαν οι εν λόγω οργανισμοί για να αποτελέσουν την οικονομική στήριξη της πολιτικής του ενδοτισμού , τα χίλια πλοκάμια του ανθελληνικού εξουσιασμού . Αυτό τον τρόπο έντεχνης χρησιμοποίησης του κράτους για ιδιωτικό πλουτισμό τον ονομάζουν «κοινωνική μέριμνα» και «μεικτή οικονομία».


Ο λαός καλείται να πληρώσει σήμερα 2% αύξηση στη τιμή του ρεύματος για να μείνει άθικτη η φωλεά πλουτοκρατών και πολιτικάντηδων, να παραταθεί η κατάχρηση εξουσίας , να συνεχιστεί η εκπομπή ρίπων στην ατμόσφαιρα , να μην εφαρμοστούν ποτέ οι νέες τεχνολογίες σε πλαίσια υγιούς ανταγωνισμού και πραγματικής εθνικής και λαϊκής εποπτείας .
Αν αποδεχθούμε την οικονομική επίθεση σημαίνει αποδεχόμαστε ταυτόχρονα τη παράταση της διαφθοράς .
Εμείς λέμε ΟΧΙ .Γιατί θεωρούμε εθνικό χρέος , να ξεσκεπάσουμε το κατεστημένο και να βάλουμε τα θεμέλια μιας πραγματικής δημοκρατίας , μιας εθνικής λαϊκής δημοκρατίας στην οποία θα αντιπροσωπεύονται οι παραγωγικές εθνικές δυνάμεις. Μιας δημοκρατίας που θα μετατρέψει το κράτος σε όργανο λαϊκής δύναμης και επιβολής , ενάντια στη μαφιόζικη αρπαγή του λαϊκού μόχθου από την ολιγαρχία του πλούτου και των πολιτικάντηδων συνεταίρων τους .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ