Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Σήμερα κυκλοφόρησε το φυλλάδιο με τίτλο «Κύπρος και Ομοσπονδία» από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας. Έχουμε να πούμε πάλι πάρα πολλά για όσα γράφονται σε αυτό το φυλλάδιο. Ως πρώτη τοποθέτηση απαντούμε στο ερώτημα που τίθεται στην 10η σελίδα της μπροσούρας που είναι το εξής: «Το ερώτημα για την δική μας πλευρά είναι κατά πόσο δεχόμαστε τις παραγράφους 2 και 3» και αναφέρεται στις παραγράφους της συμφωνίας υψηλού επιπέδου Μακαρίου-Ντενκτάς 1977.
Η απάντηση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι ότι δεν αποδεχόμαστε ούτε τις παραγράφους αυτές ούτε την συμφωνία εν γένι. Θεωρούμε δε ευτυχές το γεγονός της δημοσίευσης της εν λόγο συμφωνίας στην οποία αποδεικνύεται περίτρανα ο ΠΡΟΔΟΤΙΚΟΣ ρόλος του αρχιεπισκόπου Μακαρίου - Μιχαήλ Μούσκου.


Ζητούμε άμεσα να γκρεμιστούν τα αγάλματα του από τις πλατείες της πατρίδας μας, να αφαιρεθούν οι φωτογραφίες του από όλα τα δημόσια κτήρια και να αλλάξουν τα ονόματα όλων των οδών που μολύνονται με το όνομα του.
Η Κύπρος είναι Ελληνική και δεν παραχωρούμε ούτε μια χούφτα γης στους κτηνοτούρκους κατακτητές και στους τουρκοκύπριους συνεργάτες τους.
Μοναδική πορεία προς την λύση είναι ο ένοπλος απελευθερωτικός αγώνας.
Ζήτω το έθνος
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ


Δείτε επίσης το άρθρο που δημοσιεύσαμε στις 17-11-09 με θέμα την συμφωνία κορυφής Μακαρίου-Ντενκτάς. πατήστε εδώ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ