Τετάρτη 10 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ

Δημοσίευμα της ελλαδικής εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» στις 8-3-10 φέρει την Ελληνική κυβέρνηση να μελετά πρόταση αποστρατιωτικοποίησης του Αιγαίου και αυτόβουλη κατάργηση πτήσεων των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών σε μια περιοχή γκρίζας ζώνης που θα καλύπτει το μισό Αιγαίο ανατολικά του 25ου μεσημβρινού.
Το σκεπτικό αυτής της πρότασης συνίσταται στην εξοικονόμηση πόρων που απαιτούνται για τις πτήσεις των αεροσκαφών μας προς αναχαίτιση των τουρκικών παραβιάσεων του ελληνικού εναερίου χώρου.
Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση Παπανδρέου προκειμένου να βελτιώσει την οικονομική κατάσταση της χώρας προτείνει την συρρίκνωση της εθνικής κυριαρχίας. Έτσι δεν θα πειραχτούν τα τζάκια της πλουτοκρατίας, οι τράπεζες που έχουν καταληστέψει την Ελλάδα, η εκκλησία που διακινεί δισεκατομμύρια αφορολόγητη και γενικά η παρασιτική οικονομική ελίτ.


Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες για το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να εξέλθει από την δυσμενή κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Κεντρική θέση μας είναι ότι επείγει να κατευθύνει τον πλούτο που συσσωρεύτηκε στα χέρια μιας οικονομικής ελίτ προς την παραγωγή. Συρρικνώνοντας ταυτόχρονα τον όγκο και το κόστος του δημόσιου τομέα.
Η καταφυγή σε δανειοδοτικούς οργανισμούς που εν τέλει αποσκοπεί στην συντήρηση της τεράστιας παρασιτικής γραφειοκρατίας, όχι μόνο δεν θα βγάλει την χώρα από την κρίση αλλά θα την σπρώξει βαθύτερα σε ένα τέλμα με πολλαπλές οδυνηρές συνέπειες.
Οι κατευθύνσεις της κυβερνήσεως Παπανδρέου είναι πέρα για πέρα αντιλαϊκές και αντεθνικές. Η γενική υποχώρηση στα εθνικά θέματα δεν αποτελεί θεραπεία των οικονομικών προβλημάτων αλλά πράξη εσχάτης εθνικής προδοσίας.
Λαός και στρατός πρέπει να επαγρυπνούν στις επάλξεις για την υπεράσπιση του έθνους.
Ο αντίκτυπος αυτής της αισχρής υποχώρησης στο Κυπριακό διαγράφεται δραματικός. Ήδη γίνεται λόγος για μείωση κατά 30% της ΕΛ.ΔΥ.Κ. και για πιέσεις που ασκούνται προς άμεσο «κλείσιμο» του Κυπριακού ζητήματος.
Ο Ελληνισμός δέχεται εκ των έσω επίθεση ενδοτικών και προδοτικών δυνάμεων υπό την κάλυψη της διαχείρισης της οικονομικής κρίσης. Οι Εθνικιστικές δυνάμεις οφείλουν να επικεντρώσουν τον αγώνα τους ενάντια στο πολιτικό κατεστημένο της υποχώρησης με συγκεκριμένες οικονομικές προτάσεις. Εμείς ως Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα προτείνουμε:
1. Άμεση επιστράτευση ολόκληρης της επιχειρηματικής εκκλησιαστικής περιουσίας.
2. Ειδική φορολόγηση των τραπεζών.
3. Δημιουργία εθνικής κρατικής τράπεζας που θα υποστηρίξει άμεσα τη παραγωγή.
4. Συρρίκνωση του δημόσιου τομέα.
5. Καταπολέμηση του υπάρχοντος μηχανισμού της διαφθοράς με θέσμιση νομοθετικού πλαισίου που θα προνοεί την δήμευση περιουσίας και εξορίας των ενόχων.
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟΙ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΌ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ