Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Πολύς λόγος γίνεται για τα όσα διαμείβονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μεταξύ του προέδρου της δημοκρατίας κ. Χριστόφια και του πράκτορα του τουρκικού κατοχικού στρατού Ταλλάτ . Συζητούμε για το αν θα δεχθούμε λύση ομοσπονδίας με περιεχόμενο ή αν θα επικρατήσει στο τέλος η λεγόμενη «λύση Χριστόφια» (με τις γνωστές προσφορές της προς τους κατακτητές , δηλαδή την εκ περιτροπής προεδρία , την σταθμισμένη ψήφο , το μηχανισμό επίλυσης κρίσεων , την παραμονή 50.000 εποίκων) ή αν θα απορρίψουμε την επερχόμενη λύση.
Μέσα από όλο αυτό το κυκεώνα των προτάσεων περιμένει με αγωνία ο κυπριακός ελληνισμός , πότε και κάτω από ποίες συνθήκες θα παρουσιαστεί στο λαό προς αποδοχή ή όχι το νέο κυοφορούμενο σχέδιο .


Όμως το πιο επικίνδυνο ζήτημα δεν είναι αν θα φθάσουμε σε μια επώδυνη λύση , ή καλή λύση , ή αν δεν θα φτάσουμε σε λύση , αλλά μέσα από ποια διαδικασία θα πορευθούμε προς τη λύση . Η όποια λύση , ας σημειωθεί , θα είναι συνάμα και ψήφιση ενός νέου συντάγματος , το οποίο παρεμπιπτόντως , δεν παράγεται μέσα από λαϊκές διεργασίες , αλλά από κάποιες επιτροπές που συνοδεύουν τον πρόεδρο στα φαγοπότια του με τον Ταλλάτ . Αυτών των επιτροπών διευθύνει αν καταλάβαμε καλά κάποιος ονόματι Τσελεπής . Φανταζόμαστε πως θα είναι κανένας νομοθέτης αυτός ο Τσελεπής , σαν τον Σόλωνα ή τον Λυκούργο , ώστε ένας λαός ολόκληρος να αναθέσει το μέλλον του , στα χέρια του . Αφού λοιπόν περατωθεί η διαδικασία της απόσταξης της σοφίας και ολοκληρωθούν οι συνομιλίες με τα καλάθια του τελικού παζαρέματος και του ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ , θα τεθεί στο λαό το αποτέλεσμα προς ψήφιση μέσα από ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .
Από τη στιγμή αυτή του διπλού δημοψηφίσματος αρχίζει το νέο μεγάλο πρόβλημα. Εάν ο κυπριακός ελληνισμός πει ένα βροντερό ΟΧΙ για δεύτερη φορά , την ίδια μέρα των εκλογών θα κατοχυρωθεί ο διαχωρισμός του « κυπριακού λαού » που περιλαμβάνει τουρκοκύπριους και ελληνοκύπριους , σε δύο εκλογικά σώματα , με την επιβεβαίωση και την επισφράγιση της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας είμαστε μέλη όχι πριν το δημοψήφισμα του 2004 αλλά μετά από αυτό . Το Μάη του 2004 η Κυπριακή Δημοκρατία μπήκε στην Ε.Ε. έχοντας ένα ενιαίο εκλογικό σώμα και ένα λαό , τον κυπριακό λαό . Εάν τώρα , όντες μέσα στην Ευρωπαϊκή Ένωση , διεξάγουμε διπλό δημοψήφισμα , αυτόματα θα επικυρώσουμε δύο εκλογικά σώματα και κατά συνέπεια δύο λαούς .Το ίδιο βράδυ των εκλογών οι τούρκοι θα πάρουν αυτό το αποτέλεσμα και θα το δουλέψουν όπως αυτοί καταλαβαίνουν και όπως ξέρουν να δουλεύουν τέτοια ζητήματα με αριστοτεχνική μαεστρία .
Εάν πάλι ψηφίσουμε υπέρ μιας λύσης , τότε θα έχουμε ένα σύνταγμα που γεννήθηκε μέσα από δύο ξεχωριστά εκλογικά σώματα . Έτσι σε περίπτωση κάποιας κρίσης στο μέλλον , είτε τεχνητής , είτε πραγματικής , το συνεταιριστικό μας κράτος θα παραλύσει και δεν θα έχουμε ούτε κράτος ούτε σύνταγμα . Διότι το σύνταγμα του συνεταιριστικού κράτους δεν θα έχει αυτοτέλεια , ούτε θα είναι γέννημα λαϊκής αυτοδυναμίας .
Η κρίση όμως που δυνατόν να συμβεί θα λάβει χώραν σε τελείως διαφορετικές συνθήκες από τις τωρινές .Τότε δεν θα έχουμε στρατό . Χιλιάδες τούρκοι θα βρίσκονται στη Κύπρο εξαπλωμένοι παντού και οργανωμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Τ.Μ.Τ . Χιλιάδες οπλισμένοι τούρκοι φονιάδες θα πυρπολούν τα πάντα , θα λεηλατούν και θα σφάζουν μαζικά τους άοπλους και ανυπεράσπιστους έλληνες που πίστεψαν στο παραμύθι της επανένωσης , κάποιου Δημήτρη Χριστόφια .
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . Σπεύσατε τώρα , όσο είναι καιρός , να αντισταθούμε στον επερχόμενο αφανισμό μας . Συνταχθείτε γύρω από το επιτελείο του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος και αφήστε τις μικροομαδούλες , τους μικροεγωισμούς σας και τις μικροφοβίες σας . Πυκνώστε τις φάλαγγες του εθνικισμού μας , να στρατηγήσουμε από κοινού την ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ .
Αύριο ξημερώνει η μέρα που γιορτάζουμε την εθνική μας παλιγγενεσία . Το πνεύμα των ηρώων του 1821 ας συνεπάρει τις ψυχές μας και να μας οδηγήσει αδελφωμένους σε ένα κοινό , ατσάλινο μέτωπο ενάντια στην υποχώρηση και τη κατοχή .
Ζήτω το έθνος .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ