Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ:ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ = ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΔΥΟ ΛΑΩΝ

Έχει επικρατήσει στη συνείδηση του λαού η ιδέα πως θα αποφασίσει αυτός για τη λύση που του ετοιμάζουν , αν θα την αποδεχτεί ή όχι .Κάτω από τον ίσκιο αυτής της πλάνης ο λαός επαναπαύεται . Ακόμα και αυτοί που καταφέρονται εναντίον της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , είναι ήσυχοι στο βάθος της συνείδησης τους πως στο τέλος ο λαός θα πει ΟΧΙ σε όλα αυτά τα σχέδια και έτσι δεν θα μπορέσουν να περάσουν . Κάνουν λάθος , μεγάλο λάθος . Διότι η παγίδα κρύβεται στη διαδικασία που θα οδηγήσει προς την αποδοχή ή όχι της όποιας λύσης .Και η διαδικασία αυτή περνά μέσα από το ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ .Εδώ βρίσκεται η παγίδα , έλληνες αδελφοί .Σε μια χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης της οποίας ο λαός , ο κυπριακός λαός , που αποτελείται κατά διεθνή αποδοχή , από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους , θα χωριστεί ξαφνικά σε ΔΥΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ τα οποία σώματα θα ψηφίσουν εάν αποδέχονται ή όχι ένα σύνταγμα. Ανεξάρτητα λοιπόν από την απάντηση που θα δώσουν αυτά τα δύο εκλογικά σώματα την ίδια στιγμή θα κατοχυρωθεί ο διαχωρισμός του «κυπριακού λαού» σε ΔΥΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ .


Το σύνταγμα της κυπριακής δημοκρατίας , μας έχει επιβληθεί εκ των άνω , όμως δεν προέκυψε μέσα από δύο εκλογικά σώματα . Για αυτό το λόγο η κρίση του 1963 δεν συνεπαγόταν την κατάλυση της κυπριακής δημοκρατίας . Στη περίπτωση όμως που το σύνταγμα θα προέρχεται από δύο εκλογικά σώματα , τότε σε συνθήκες κρίσης δεν θα μπορεί να έχει ισχύ το σύνταγμα με την απόσχιση του ενός , διότι θα είναι γέννημα διπλής λαϊκής βούλησης . Συνεπώς το σύνταγμα αυτό θα καταρρεύσει και ο ελληνισμός της Κύπρου θα βρεθεί μετέωρος , χωρίς κρατική υπόσταση , χωρίς στρατό , εγκαταλελειμμένος σε μια «συνιστώσα επαρχία» στην οποία θα δρουν ανεμπόδιστα τα τουρκικά πλήθη που θα έχουν συρρεύσει από πριν εκ Τουρκίας .
Έλληνες , τότε θα ζήσετε αυτά που έζησαν οι έλληνες της Κωνσταντινούπολης , της Σμύρνης και της Ιωνίας , της Ίμβρου και της Τενέδου και όσοι διασωθείτε θα διηγείστε τα παθήματα σας στη ξενιτιά , και θα κλαίτε .
Ξυπνάτε επιτέλους από το λήθαργο σας . Αντισταθείτε στην υποχώρηση και τη παράδοση της Κύπρου στους τούρκους .
Πείτε τουλάχιστον ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ . Αυτό και μόνο θα είναι μεγάλη προσφορά στη πατρίδα . Αν είστε ανίκανοι να διεκδικήσετε περισσότερα από αυτούς που διαφεντεύουν τη τιμή και το μέλλον σας , τουλάχιστον φωνάξτε τους:
ΕΝΑΣ ΚΥΠΡΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΝΙΑΙΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΩΜΑ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ