Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ

Η ακροδεξιά πάντα έπαιζε ένα βρώμικο και υποχθόνιο ρόλο εις βάρος του έθνους. Στήριζε και στηρίζει, στο εσωτερικό μέτωπο, τις δυνάμεις της πλουτοκρατίας και του αναχρονιστικού και αντιπαραγωγικού συντηρητισμού, ο οποίος έχει άμεση σχέση με το πλουτοκρατικό κατεστημένο. Συγκεκριμένα η ακροδεξιά, εκτός της στήριξης προς το τραπεζικό σύστημα, στάθηκε ο πολιτικός στυλοβάτης του οικονομικού τσιφλικιού της εκκλησίας. Υποστήριξε επίσης την άκρως λαθεμένη ταύτιση Έθνους και Θρησκείας.


Για εμάς η εθνική ταυτότητα δεν πηγάζει από το θρήσκευμα αλλά από το αίμα, από την φυλετική καταγωγή. Για τον λόγο αυτό θεωρούμε Έλληνες αδελφούς μας τους Πομάκους, που τυγχάνει να είναι στο θρήσκευμα μουσουλμάνοι, τους Γραικάνους της νοτίου Ιταλίας που τυγχάνει επίσης να μην είναι ορθόδοξοι. Πάνω σε αυτή την βάση πρέπει να αρχίσουμε να επενδύουμε στον σκλαβωμένο Ελληνισμό της Ιωνίας που είναι μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Το Έθνος-Κράτος πρέπει να σταθεί υπεράνω των θρησκευτικών πεποιθήσεων και να διανοίξει τις σχέσεις του προς τους φυλετικώς Έλληνες που κατοικούν πέρα της σημερινής ελληνικής επικράτειας.
Τούτο σημαίνει πλήρη διαχωρισμό θρησκείας και κράτους και σεβασμό απόλυτο προς όλες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις. Δόγμα του κράτους, απαράβατο, πρέπει να είναι η συνοχή του αίματος, της κοινωνικής δικαιοσύνης και πάνω απ’ όλα της ελευθερίας της συνείδησης και της δημιουργίας. Μόνο μέσα από αυτόν τον δρόμο , το έθνος μας θα ξαναγίνει πάλι μεγάλο, στην ψυχή και στον χώρο.
Η προσπάθεια της ακροδεξιάς να διεισδύσει στον χώρο του εθνικισμού συνδέεται επίσης και με έξωθεν γεωπολιτικές στρατηγικές. Δεν θα παίξουμε ποτέ τον ρόλο που θέλει να αναθέσει στα έθνη μας ο Σιωνισμός χρησιμοποιώντας το λεγόμενο «χριστιανικό τόξο» ενάντια στο Ισλάμ και στους λαούς της μέσης ανατολής. Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι των αμερικανών και των εβραίων που θέλουν να εξουσιάζουν αυτόν τον γεωγραφικό χώρο, που φτάνει μέχρι το Αφγανιστάν και να καταληστεύουν τον πλούτο των λαών του. Θεωρούμε ότι η Ευρώπη και πρωτίστως εμείς οι Έλληνες, που αποτελούμε την προμετωπίδα της Ευρώπης, οφείλουμε να έχουμε φιλικές σχέσεις με τον ισλαμικό κόσμο. Υποστηρίζοντες μάλιστα την ύπαρξη λαϊκών κρατών στον εν λόγω χώρο, κατ’ αντιδιαστολή του αμερικανό-σιωνιστικού ελέγχου μέσω της στήριξης της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας. Ο χώρος αυτός από την Μικρά Ασία μέχρι την Κίνα εάν δεν είναι προσβάσιμος στα Ευρωπαϊκά συμφέροντα θα αποτελέσει πηγή πολλών δεινών.
Ανάγκη λοιπόν , να απωθήσουμε από τον χώρο του εθνικισμού την διείσδυση της ακροδεξιάς. Να μείνουμε πιστοί στο όραμα μας για μια κοινωνία εθνική και λαϊκή που θα απαλλάξει την πολιτεία από την οικονομική, πολιτική και πνευματική επισκίαση της πλουτοκρατίας. Μιας πλουτοκρατίας που συνδέεται άρρηκτα με τον Σιωνισμό και τα παρακλάδια του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ