Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

ΛΗΣΤΡΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ

Η «λαϊκή» κυβέρνηση Χριστόφια μαζί με ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο του ενδοτισμού και της εξυπηρέτησης της πλουτοκρατίας και των υπογείων συμφερόντων της, στέκεται παγερά αδιάφορη μπροστά στην ληστρική επίθεση που δέχεται ο αγροτικός μας κόσμος από τις τράπεζες.
Σε σύσκεψη του Παναγροτικού, εκφράστηκε η αγωνία χιλιάδων αγροτών προς τους οποίους επιδόθηκαν δικαστικά εντάλματα εκποίησης των περιουσιών τους έναντι των αγροτικών χρεών τους.


Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα καταγγέλλει την αρπαγή των περιουσιών των αγροτών και των κτηνοτρόφων σαν μια προσπάθεια δημιουργίας σύγχρονων τσιφλικιών ή περάσματος της αγροτικής γης στα χέρια διάφορων οικοπεδοφάγων, που με το κριτήριο του κέρδους δεν θα διστάσουν να εγκαταστήσουν στις εν λόγο περιοχές ξένους πληθυσμούς όπως συμβαίνει στα κατεχόμενα.
Η παραμονή των αγροτών στην γη τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού να παραμείνει στην πατρίδα του. Καλούμε τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους σε γενναία αντίσταση κατά των ληστοσυμμοριτών της πλουτοκρατίας.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα θα είναι στο πλευρό του αγροτικού κόσμου, γιατί θεωρούμε ως υπέρτατη νομιμότητα την παραμονή των Ελλήνων στην γη τους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ