Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ο ΤΑΛΑΤ ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Υποτίθεται ότι οι συνομιλίες που διεξάγει ο πρόεδρος της δημοκρατίας με τον αντιπρόσωπο του τουρκικού στρατού τίθενται κάτω από το αξίωμα «τίποτε δεν θεωρείται συμφωνημένο εάν δεν συμφωνηθούν όλα». Η αρχή αυτή αποδεικνύεται στη πράξη άνευ ισχύος. Λέγεται μόνο για εξαπάτηση της κοινής γνώμης του Κυπριακού Ελληνισμού. Αν κρίνουμε και από τις πρόσφατες δηλώσεις του Ταλάτ, όλα όσα διαμείβονται μεταξύ των διαπραγματευομένων εκλαμβάνονται από την τουρκική πλευρά ως θέσεις και αρχές απαράβατες. Πολλές μάλιστα από αυτές τις θέσεις τυγχάνουν από την άλλη πλευρά αξιοποίησης στην Ευρωπαϊκή και Διεθνή πολιτική σκακιέρα. Μία από αυτές τις θέσεις είναι η πρόταση της δικής μας πλευράς περί δικαιώματος σύναψης εμπορικών σχέσεων από το κάθε συνιστών κρατίδιο. Οι τούρκοι θεωρώντας το αυτό ως δεδομένο, το πέρασαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το βρίσκουμε τώρα μπροστά μας στις προτάσεις και μεθοδεύσεις του κ. Φούλε. Ας μην πετροβολούμε λοιπόν την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι κινεί εναντίων μας θυελλώδεις ανέμους, διότι εμείς σπείραμε αυτούς τους ανέμους και θα έπρεπε να αναμένουμε ότι θα εξελιχθούν σε θύελλες.

Ορισμένοι εκ των ευρωπαίων αναπτύσσουν κάποιες ιδέες τις οποίες εμείς οι ίδιοι καταθέσαμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, εάν δεν είναι με δική μας παρότρυνση που γίνονται στα πλαίσια μιας μυστικής διευθέτησης των πραγμάτων. Τα δικά μας λάθη αναπαράγουν οι ευρωπαίοι, όπως για παράδειγμα την αναγνώριση της λεγόμενης επιτροπής αποζημιώσεων από το ΕΔΑΔ, συνέπεια της δικής μας προσφυγής στα όργανα των κατακτητών.
Την δίκη μας ανικανότητα πρέπει να ανιχνεύουμε πίσω από αυτές τις πράξεις και όχι σενάρια συνομωσίας εναντίον μας. Να αντισταθούμε στην υφέρπουσα προπαγάνδα που το πολιτικό κατεστημένο καλλιεργεί εναντίον της Ευρώπης, προκειμένου να στηρίξει την αγγλόδουλη και αγγλοσιωνιστική πολιτική του.
Το τελικό συμπέρασμα είναι ότι οι προτάσεις μας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων διαμορφώνουν πολιτικές κατευθύνσεις. Η μυστικότητα που συνοδεύει την κατάθεση αυτών των προτάσεων συνιστά επίσης πράξη αυτονόμησης του διαπραγματευτή από την λαϊκή θέληση η οποία τελεί σε πλήρη άγνοια των πεπραγμένων. Μαθαίνουμε τελικά τι λέγονται και τι συμφωνούνται από τους κατακτητές της γης μας και τις προεκλογικές τους δηλώσεις. Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση Χριστόφια είναι επικίνδυνη για τον τόπο, τόσο ως προς τις διαδικασίες που ακολουθεί όσο και ως προς τις προτάσεις που καταθέτει.
Να σταματήσουν άμεσα οι συνομιλίες με τους κατακτητές.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ( ΕΔΗΚ )
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ