Σάββατο 17 Απριλίου 2010

ΝΕΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

Νέα φορολογική επίθεση ετοιμάζει η «λαϊκή» κυβέρνηση Χριστόφια. Στόχος και αυτή την φορά είναι τα λαϊκά στρώματα καθότι η φορολογία θα εισαχθεί στα είδη πρώτης ανάγκης. Άθιχτα εξακολουθούν να παραμένουν τα υψηλά εισοδήματα της πλουτοκρατίας και της παρασιτικής τάξης. Η κυβέρνηση αυτή με τις ενέργειες της επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την επικίνδυνη, αντιλαϊκή και αντεθνική σύζευξη των ιδεολογιών της σοσιαλδημοκρατίας με τον καπιταλισμό.


Σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, αιτία της οποίας είναι το τραπεζιτικό σύστημα και η υπερσυγκέντρωση του κεφαλαίου σε λίγα χέρια, η κυβέρνηση Χριστόφια επιλέγει να αφαιμάξει τα λαϊκά στρώματα και να επιβαρύνει με αυτόν τον τρόπο περαιτέρω τις ήδη επιβαρημένες παραγωγικές δυνάμεις του τόπου. Αυτή είναι η εύκολη λύση των κρατούντων: Να επιτίθενται με την πρώτη ευκαιρία στην παραγωγική βάση. Τους λείπει η πολιτική βούληση να χτυπήσουν τα κακώς κείμενα, να πάρουν από τους έχοντες και κατέχοντες, που μέσα από την εύνοια του καθεστώτος μεταβλήθηκαν σε αφέντες της κοινωνίας. Να πάρουν από τις τράπεζες και από όλους εκείνους που αποταμιεύουν μέσα από παρασιτικές επενδύσεις όπως για παράδειγμα τα ενοίκια.
Τονίζουμε για άλλη μια φορά την αναγκαιότητα εξυγίανσης και εξισορρόπησης των απολαβών και των δικαιωμάτων εν γένει των υπαλλήλων του δημοσίου τομέα με αυτές των υπαλλήλων του ιδιωτικού τομέα. Τονίζουμε ξανά Την ανάγκη ξεκαθαρίσματος των κομματικών τσιφλικιών που λέγονται ημικρατικοί οργανισμοί.
Αν δεν είστε ικανοί, εάν δεν έχετε την τόλμη να τα βάλετε με το πλουτοκρατικό κατεστημένο οφείλετε να παραιτηθείτε κ. Χριστόφια και να παύσετε να εμφανίζεστε ενώπιον του λαού με το λαϊκίζων προσωπείο σας. Η ιδεολογία της κομμουνιστικής αριστεράς την οποία λέτε ότι πρεσβεύετε δεν ήταν τίποτα άλλο από ένας στυγνός και απάνθρωπος κρατικός καπιταλισμός που μετέτρεπε ολόκληρη την κοινωνία των ανθρώπων σε κοινωνία σκλάβων. Κομμουνισμός και καπιταλισμός ήταν πάντοτε οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.
Η ελπίδα του λαού γεννιέται ξανά μέσα από την ιδεολογία και την πολιτική δράση του λαϊκού εθνικισμού. Εμείς θα κάνουμε πράξη τις ιδέες μας. Θα χτυπήσουμε την πλουτοκρατία, τον παρασιτισμό, την φαυλοκρατία. Θα στηρίξουμε και ενδυναμώσουμε το σύνολο των λαϊκών παραγωγικών δυνάμεων. Ο κόσμος της αριστεράς, υγιής και ρωμαλέες δυνάμεις του λαού, δεν έχει κανένα λόγο να βρίσκεται κάτω από την απάτη της μαρξιστικής ιδεολογίας σας. Ο λαός της αριστεράς που παλεύει για τα δίκαια αιτήματα του θα συνταχθεί αργά ή γρήγορα στις τάξεις του εθνικισμού μας και τότε μια μεγάλη μέρα θα ξημερώσει στην πατρίδα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ