Τρίτη 13 Απριλίου 2010

Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

Επικρότησε την πολιτική Χριστόφια ο κ. Παπανδρέου. Καμία δημόσια αναφορά δεν έκανε για τις υπερπροσφορές Χριστόφια στο τραπέζι των συνομιλιών. Άρα συμφωνεί και με αυτές και συμπαρίσταται στον πρόεδρο της Κύπρου στις καταστροφικές επιλογές του. Να συνεχίσουμε την γραμμή Χριστόφια ώστε να μη χάσουμε την αξιοπιστία μας. Αυτό ήταν το τελικό μήνυμα της επίσκεψης του έλληνα πρωθυπουργού. Ποια αξιοπιστία εννοούν και προς ποίους οφείλουμε να τηρούμε στάση αξιόπιστη; Μήπως προς τους δανειστές της χρεοκοπημένης ελληνικής οικονομίας ή προς τους άγγλοσιωνιστές πάτρωνες και νονούς των πολιτικών μας κατεστημένων; Ανησυχούμε για τις πολιτικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης και τους μυστικούς όρους δανεισμού. Δεν θα θέλαμε το μέλλον του κυπριακού ελληνισμού να τεθεί στα ψηλά γράμματα που συνοδεύουν τις συμβάσεις δανείων.

Δεν θα θέλαμε να διακυβευτεί η παρουσία του ελληνισμού στη Κύπρο για να διασωθεί ο υπέρογκος δημόσιος τομέας του ελληνικού κράτους , για να τραφούν τα κομματόσκυλα και οι χαφιέδες του. Διότι βλέπουμε πως το δάνειο που ζητά η ελληνική κυβέρνηση δεν θα διοχετευθεί στη παραγωγή , αλλά θα θρέψει την σαπίλα και την παρακμή. Όταν μάλιστα η ανεργία στην Ελλάδα αγγίζει το 20 % και η κυβέρνηση Παπανδρέου αντί να διώξει άμεσα τους μετανάστες και να δώσει ψωμί στον έλληνα εργάτη, τους προστατεύει και τους παρέχει ακόμα και δικαίωμα ελληνοποίησης τους .
Περιμέναμε στήριξη από την Ελλάδα με σκοπό την απελευθέρωση μας από την κατοχή. Αντί αυτής εκόμισε στήριξη ο πρωθυπουργός προς την ολέθρια πολιτική Χριστόφια που ανέλαβε να περατώσει το αίσχος της Ζυρίχης με ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕ – ΔΩΣΕ.
Εάν δεν πρυτανεύσει φρόνημα εθνικό και σε Ελλάδα και σε Κύπρο τότε νέες συμφορές θα ενσκήψουν. Και το εθνικό φρόνημα δεν παράγεται στα κυβερνητικά γραφεία αλλά το παράγει ο λαός και το επιβάλλει στην ιστορία του. Ειδεμή βουλιάζει και αυτός μέσα στη σήψη μαζί με τους ηγέτες του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ