Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΕΣΧΑΤΗ ΠΟΙΝΗ ΣΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


Για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας στο σύνολο του , είναι απαραίτητο να έχουμε στα χέρια μας την δύναμη της εξουσίας . Εξουσία όμως δεν έχουμε ούτε και κάποια αντιπροσώπευση στα όργανα εξουσίας . Ποιοι ευθύνονται για αυτή τη κατάσταση είναι άλλο ζήτημα .Συνεπώς με τις δυνάμεις που έχουμε σήμερα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε , ποιοι είναι οι άμεσοι και πραγματοποιήσιμοι στόχοι μας και με ποια μέσα θα πορευθούμε προς τη πραγμάτωση τους .¨Ένας από τους άμεσους στόχους μας είναι να σταματήσουμε τη κατρακύλα της υποχώρησης που σέρνει το λαό το πολιτικό κατεστημένο. Το πρώτο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποκαλύψουμε τα σχέδια του, να ενημερώσουμε το λαό για το πραγματικό περιεχόμενο της λύσης που ετοιμάζει αλλά προπάντων να το πλήξουμε στα αδύνατα του σημεία . Να κτυπούμε συνέχεια σε αυτά τα σημεία μέχρι να προκαλέσουμε ρήγμα , μέχρι να ανοίξουμε βαθιά πληγή που μέσα της θα ρίξουμε το αλάτι της οργής μας .
Να βρούμε τρόπους συντονισμού όλων των διάσπαρτων ομάδων που συμφωνούν μαζί μας και δεν μας εχθρεύονται , ώστε όλοι από κοινού να κτυπούμε στο ίδιο σημείο .  Η τακτική αυτή της επικέντρωσης των βολών μπορεί να φέρει αξιοποιήσιμα αποτελέσματα . Στη προσπάθεια αυτή, το σύστημα θα ενεργοποιήσει όλες τις σκοτεινές δυνάμεις που διαθέτει εναντίον μας. Χρειάζεται επαγρύπνηση, περιφρούρηση και πληροφόρηση .
Ποια είναι τα αδύνατα σημεία του κατεστημένου; Το πρώτο είναι το διπλό δημοψήφισμα και το δεύτερο είναι η συμμετοχή των εποίκων σε αυτό το διπλό δημοψήφισμα . Την πράξη αυτή μόνο μια ονομασία είμαστε υποχρεωμένοι να της δώσουμε :ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ . Σε αυτή τη πράξη υπέπεσε η κυβέρνηση Κληρίδη με τη συμμετοχή της στη σφυρηλάτηση του σχεδίου Ανάν . Στη πράξη της εσχάτης προδοσίας υπέκυψε επίσης η κυβέρνηση Τάσσου Παπαδόπουλου και προς αυτή οδεύει η σημερινή κυβέρνηση του κ. Χριστόφια .Ελπίζουμε πως ο σημερινός πρόεδρος θα αναγνωρίσει το λάθος και θα αλλάξει πορεία . Δεν θα δεχθούμε την νομιμοποίηση του εποικισμού ως εγκλήματος πολέμου παρέχοντας τους το δικαίωμα της ψήφου σε ένα δημοψήφισμα που αφορά στο μέλλον των νομίμων κατοίκων της κυπριακής δημοκρατίας του 82% των ελλήνων και του 18% της τουρκοκυπριακής μειονότητος .
Ότι και να επιβληθεί εις βάρος της νομιμότητας της Κυπριακής Δημοκρατίας εμείς θα επιμείνουμε στον αγώνα μας και δεν θα παύσουμε να ζητούμε την απόδοση δικαιοσύνης στους διαπράξαντες το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Θα απαιτήσουμε την εσχάτη των ποινών για τέτοιου είδους εγκλήματα.
Αναφορικά με το διπλό δημοψήφισμα θα επιμείνουμε στο ένα δημοψήφισμα με ένα ενιαίο εκλογικό σώμα υπό την αρχή της πλειοψηφίας. Δεν θα δεχθούμε την εξίσωση της μειονότητας με τους ιστορικούς δικαιούχους της Κύπρου δηλαδή τον κυπριακό ελληνισμό που διαβιεί σε αυτά τα χώματα χιλιάδες χρόνια .
Σε αυτά τα δύο σημεία ας κτυπήσουμε ομοθυμαδόν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο μέχρι να καταρρεύσει το τοίχος .
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ