Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΩΝ

Στο πρόσφατο άτυπο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών καταδείχθηκε , σύμφωνα με τις δηλώσεις των συμμετασχόντων , ότι η κυπριακή κυβέρνηση δέχεται πιέσεις για συμμετοχή της «ελληνοκυπριακής πλευράς» σε πολυμερή διάσκεψη .
Κανένας βέβαια δεν τολμά να πει ότι συντονιστής των ασκουμένων πιέσεων είναι η Αγγλία .
Από τα λεχθέντα , φαίνεται πως εντοπίζεται από όλα τα κόμματα , απώλεια της λεγόμενης κοινής βάσης των συνομιλιών και προώθηση συνομοσπονδιακών θέσεων από τον νέο ηγέτη των ληστών και φονιάδων του λαού μας ,τον Έρογλου .Ψεύδονται όμως χωρίς αιδώ οι πολιτικάντηδες και αρνούνται πεισματικά να δουν ότι και ο κ. Ταλλάτ με τις προτάσεις που κατέθεσε αρχές του 2010 , ακολουθούσε της τουρκική γραμμή της συνομοσπονδίας , των δύο κρατών και δύο λαών με την πρόσθετη αξίωση της Τουρκίας για ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση σε ολόκληρη τη Κύπρο , των τούρκων υπηκόων . Τις προτάσεις Ταλλάτ κατά περίεργο και ανεξήγητο τρόπο τις παρακάμπτουν οι κρατούντες ως να μην έχουν κατατεθεί .Ομολογούμε αδυναμία κατανόησης αυτού του στρατηγήματος .Φαίνεται ότι μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο από μεμυημένα πνεύματα .
Προ του κινδύνου πολυμερούς διάσκεψης και χρονοδιαγραμμάτων όπου θα επικρατήσει η μέση γραμμή ανάμεσα στις θέσεις της κατοχής και τις δικές μας , μια γραμμή ολέθρου για την Κύπρο και το έθνος ολόκληρο , δεν παρατηρούμε καμία σοβαρή πρόταση προς αντιμετώπιση του κινδύνου . Παρατηρείται πλήρες προτασιακό αδιέξοδο με κύριο χαρακτηριστικό την εμμονή σε παλαιές θέσεις ενδοτισμού και υποτέλειας
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα , αντίθετα από το πολιτικό κατεστημένο ,καταθέτει μια νέα στρατηγική που στοχεύει στην αυτοθέσμιση και αυτοδιάθεση , στην ενίσχυση της άμυνας μας και στην απελευθέρωση .
Όμως προς ανακοπή των τεκταινομένων προτείνουμε άμεσα να κατατεθεί στον ΟΗΕ και στην Ε.Ε. το αίτημα της απογραφής των τουρκοκυπρίων και της εκλογής τουρκοκύπριου αντιπροσώπου της μειονότητας ώστε να μάθουμε επιτέλους ποια είναι η πραγματική βούληση των τουρκοκυπρίων και όχι του συνοθυλεύματος της κατοχής που αντιπροσωπεύει ο Έρογλου . Το ερώτημα είναι αν οι τουρκοκύπριοι θέλουν να πορευθούν μαζί με τους έλληνες πολίτες της κυπριακής δημοκρατίας σε μια ειρηνική συμβίωση στα πλαίσια μιας ευρωπαϊκής πλειοψηφικής δημοκρατίας ή αν επιθυμούν να ενώσουν για πάντα τις τύχες τους με τον τουρκικό επεκτατισμό και βαρβαρισμό .Με τους έποικους και τους τούρκους κατακτητές δεν υπάρχει πεδίο συζήτησης . Απαιτούμε ευθέως την άρση της κατοχής και την αποχώρηση τους .Σε ένα επικείμενο μάλιστα σχέδιο λύσης που ετοιμάζουν οι προσκυνημένοι και οι εχθροί μας δεν αποδεχόμαστε την συμμετοχή των εποίκων και των παραστατών του κατοχικού στρατού στο διπλό δημοψήφισμα που θα μας επιβάλουν .Καταγγέλλουμε ως πράξη εσχάτης προδοσίας την αποδοχή της συμμετοχής των εποίκων σε ενδεχόμενο δημοψήφισμα . Αναγγέλλουμε μάλιστα εκστρατεία διαφώτισης του λαού επί του θέματος με σύνθημα : ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ