Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ , ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ , ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

Το άθλιο πολιτικό κατεστημένο της Κύπρου ύστερα από σωρεία λαθών , υποχωρήσεων , προδοσιών , βρίσκεται σήμερα ενώπιον τραγικού αδιεξόδου .
Ύστερα από μια μακρά πορεία απομάκρυνσης από την Ελλάδα μέσα από καταστροφικές πολιτικές επιλογές , φτάσανε σήμερα στο έσχατο σημείο εξευτελισμού να θεωρούν ως μοναδική διέξοδο από το αδιέξοδο των ενδοκυπριακών συνομιλιών , την καταφυγή σε άμεσες διαπραγματεύσεις με την Τουρκία . Μια τέτοια κίνηση θα ήταν άλλη μια αναγνώριση της «αυτοτέλειας» της κατοχικής οντότητας ως επίσης και αναβάθμιση της Τουρκίας από βιαστή της Κύπρου σε επιδιαιτητή , σε ένα αδιέξοδο που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις μεταξύ δύο ισοτίμων οντοτήτων . Αυτή τη πρόταση που υποδηλώνει απύθμενη πολιτική προχειρότητα κατέθεσαν οι οικολόγοι-περιβαλλοντιστές . Επιβεβαιώνουν έτσι πως αυτά τα σχήματα είναι αλληλένδετα με το κατεστημένο και τρέφονται από τον κορμό αυτού όπως τα παράσιτα .
Πράγματι φαίνεται πως το αδιέξοδο των συνομιλιών οδηγεί στις επικίνδυνες ατραπούς μιας διεθνούς διάσκεψης όπου για άλλη μια φορά θα μας επιβληθεί τόσο ένα απαράδεχτο περιεχόμενο λύσης όσο και απαράδεκτες διαδικασίες επιβολής της. Δεν αποκλείεται αυτή τη φορά να παρακαμφθεί η λαϊκή θέληση και να μας επιβληθεί ένα νέο σύνταγμα τρισχειρότερο εκείνου που οι τότε προδότες προσυπέγραψαν στην Ζυρίχη .
Η λύση που προτείνει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα είναι να αναβιώσει άμεσα το ενιαίο αμυντικό δόγμα και να πατήσει στα χώματα της Κύπρου ο ελληνικός στρατός ,στις θάλασσες της το πολεμικό ναυτικό και στον ουρανό της η ένδοξη πολεμική μας αεροπορία . Να ενταχθούμε άμεσα στο συνεταιρισμό για την ειρήνη , να απαιτήσουμε την μεταλλαγή των αγγλικών βάσεων σε βάσεις της Ευρωπαϊκής ¨Ένωσης και του ΝΑΤΟ , υπό τον όρο να στηρίξουν τη κυπριακή δημοκρατία και να συνεργήσουν στην ειρηνική απόδοση των κατεχομένων εδαφών της . Να ζητήσουμε άμεσα την αστυνόμευση των βορείων συνόρων από την Ε.Ε. ώστε να κοπεί η ανοικτή γραμμή Τουρκίας – κατεχομένων και άλλα πολλά όπως το κλείσιμο των οδοφραγμάτων .
Στο διεθνές πολιτικό πεδίο , να καταγγελθούν οι τουρκοκύπριοι ως συνεργάτες του τουρκικού επεκτατισμού και αυτή η ίδια η Τουρκία ως κατοχική δύναμη στη πατρίδα μας ..
Μέσα από αυτές τις κινήσεις που είναι μέρος μιας ευρύτερης επιθετικής στρατηγικής θα τελειώσει το αδιέξοδο της πολιτικής του ενδοτισμού και θα τεθεί επιτέλους σε αυτή τη πολύπαθη πατρίδα Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ