Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Οι Άγγλοι με τη βοήθεια των σκανδιναβών και τη συνεργασία της τουρκίας , προσπαθούν από κοινού να υποκινήσουν την Ε.Ε. και τον Ο.Η.Ε. προς επιβολή λύσης του κυπριακού μέσω διαδικασιών πολυμερούς διάσκεψης , χρονοδιαγραμμάτων και διπλού δημοψηφίσματος .
Στρατηγικός στόχος των Άγγλων είναι να διασφαλίσουν τις βασεις που διατηρούν στο νησί από την επιβολή των συνθηκών Ζυρίχης – Λονδίνου , που ας σημειωθεί ουδέποτε επικυρώθηκαν από τον λαό και ως εκ τούτου είναι πέρα για πέρα συνθήκες κατακτητικές . Αν κρίνουμε και από το σχέδιο Ανάν στόχος των Άγγλων είναι να αποκτήσουν οι βάσεις , δικαιώματα στην υφαλοκρηπίδα και στην ΑΟΖ ( Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) η οποία θα συνορεύει με την ΑΟΖ του Ισραήλ με το οποίο υπάρχει ήδη πλήρης συνεργασία σε όλα τα επίπεδα .
Η «λύση» επιπρόσθετα θα περιλαμβάνει και την αποστρατικοποίηση που σημαίνει πως ο μοναδικός στρατός που θα παραμείνει στο νησί θα είναι ο αγγλικός στρατός των βάσεων . Με λίγα λόγια η Κύπρος ύστερα από τόσους αγώνες και θυσίες θα επιστρέψει και πάλι στη κατάσταση της αποικιοκρατίας , που αυτή τη φορά θα εργαστεί για την εκδίωξη των ελλήνων από την Κύπρο και την πλήρη εποίκηση της από τούρκους και εβραίους .
Το σκεπτικό των άγγλων είναι να χρησιμοποιήσουν τις υποχωρήσεις του πολιτικού κατεστημένου ως θηλιά στο λαιμό του κυπριακού ελληνισμού .Όλες αυτές οι φαινομενικά ανώδυνες παραχωρήσεις από τον καιρό του Μιχάλη Μούσκου (Μακαρίου) μέχρι τις προσφορές υποτελείας του νυν προέδρου Χριστόφια θα περιελιχθούν με την τέχνη των στυγερών άγγλων γύρω από το λαιμό του κυπριακού ελληνισμού μέχρι τελικού πνιγμού .
Το συμπέρασμα είναι πως οι δολεροί άγγλοι μόνο την γλώσσα της ΕΟΚΑ μπορούν να καταλάβουν . Ας ξυπνήσει επιτέλους αυτός ο λαός , να αποτινάξει το ζυγό του πολιτικού κατεστημένου και να προετοιμάσει μαζί με όλο το έθνος τον ένοπλο αγώνα ενάντια στους κατακτητές της γης μας .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ