Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΙΩΚΟΜΕΝΗΣ ΛΥΣΗΣ

Όταν η κυπριακή δημοκρατία ήλεγχε με στρατό και αστυνομία τα παράκτια σύνορα της Κύπρου , οι τούρκοι κατόρθωσαν , υπό τη διοίκηση της παραστρατιωτικής παρακρατικής και τρομοκρατικής οργάνωσης ΤΜΤ , να οργανώσουν , εξοπλίσουν και εκπαιδεύσουν στο νησί περί τις δέκα χιλιάδες στρατού .
Ύστερα από την επιβολή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας , όπου οι τούρκοι θα ελέγχουν αυτοί οι ίδιοι τα βόρεια σύνορα της Κύπρου , φανταστείτε πόσες χιλιάδες στρατό θα μπορούν να φέρουν από την Τουρκία σε ελάχιστο χρόνο , φανταστείτε πόσες χιλιάδες τούρκους εκ Τουρκίας θα ευνοήσουν την είσοδο και εγκατάσταση τους στη Κύπρο , φανταστείτε πόσο στρατό θα διαθέτουν ακόμα και όταν φαινομενικά αποχωρήσει ο κατοχικός στρατός με δεδομένη την υπάρχουσα υποδομή και στρατιωτική οργάνωση του χώρου .
Η Τουρκία με λίγα λόγια θα ελέγχει στρατιωτικά τη Κύπρο όταν εμείς οι έλληνες δεν θα έχουμε ιδέα από όπλα και στρατιωτική εκπαίδευση , δεδομένης της αποστρατικοποίησης που θα μας επιβληθεί .Από την άλλη ο επίσημος στρατός που θα υπάρχει στο τόπο θα είναι ο αγγλικός στρατός των βάσεων που σε οιανδήποτε κρίση θα επέμβει για να επιβάλει την «τάξη» όπως την αντιλαμβάνονται οι άγγλοι , όπως την επέβαλαν άλλωστε το 1963 με την πράσινη γραμμή .
Καλούμε αυτούς που εργάζονται για την επιβολή της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας να απαντήσουν στα ερωτήματα και τις ανησυχίες των ελλήνων αναφορικά με την ασφάλεια τους , ύστερα από την «λύση» και την αποστρατικοποίηση .
Είμαστε βέβαιοι πως δεν θα λάβουμε ποτέ απάντηση στις ανησυχίες μας και στα αγωνιώδη ερωτήματα μας . Οι πολιτικάντηδες κάνουν πως δεν ακούσουν , πως δεν καταλαβαίνουν .
Ότι και να σκέφτονται οι εθελοτυφλούντες ενδοτικοί δεν μας ενδιαφέρει . Εκείνο που θέλουμε εμείς είναι να διασφαλίσουμε την παραμονή του κυπριακού ελληνισμού στα χώματα μας και να διανοίξουμε τη προοπτική της απελευθέρωσης μέσα από την υλοποίηση του οράματος του ενιαίου ελληνικού στρατού που από την Έβρο μέχρι την Κύπρο θα διαφυλάττει τα σύνορα του ελληνισμού .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ