Κυριακή 18 Ιουλίου 2010

ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ

Πέρασαν 36 χρόνια από την τουρκική εισβολή και κατοχή της Κύπρου . Από τότε κάθε χρόνο αυτές τις μέρες , διαδηλώνουμε με στεντόρεια φωνή ενάντια στη κατοχή και κάποτε ενάντια στους πολιτικούς που υποχωρούν μπροστά στη κατοχή και ενδίδουν και ταπεινώνουν τον λαό που αντιπροσωπεύουν .
Και αφού παρέλθουν οι μέρες αυτές , οι παλλόμενες με τις πικρές μνήμες της προδοσίας , επιστρέφουμε στο καθημερινό μας βίο και κλειδώνουμε την υπόθεση της πατρίδος στα συρτάρια της λήθης και της αδιαφορίας .
Μα το χειρότερο που κάνουμε δεν είναι αυτό , αλλά όταν έρθει η ώρα να ψηφίσουμε ξεχνούμε τον σκοτεινό , τον επίορκο και προδοτικό ρόλο του κατεστημένου και των κομμάτων του και αναγορεύουμε τα ανδρείκελα του , σε εκπροσώπους της δικής μας βούλησης . Βέβαια τα κόμματα ξέρουν τι κάνουν . Το κάθε κόμμα φροντίζει μέσα στη στάνη του να έχει το περίπτερο του πατριωτισμού που προσελκύει όλους τους αφελείς . Με αυτό τον τρόπο εμείς οι ίδιοι ανανεώνουμε την παρακμή , διαιωνίζουμε την υποχώρηση , παρατείνουμε τη σκλαβιά της πατρίδος.
Το σκεπτικό όλων είναι , πως αν μείνουμε έξω από τα κόμματα της υποχώρησης το ατομικό μας μέλλον θα είναι αβέβαιο . Η ελπίδα να διοριστούμε στο δημόσιο μέσω του τάδε ή του δείνα βουλευτή θα μαραθεί , οι διευκολύνσεις που περιμένουμε από την άλφα ή βήτα υπηρεσία με τη μεσολάβηση του συγκεκριμένου κομματόσκυλου δεν θα πραγματωθούν ποτέ .Με λίγα λόγια η ζωή μας εξαρτάται από τους αχρείους γιααυτό και εμείς για να έχουμε μέλλον σε αυτό τον κόσμο των αχρείων πρέπει να τους αποδεχτούμε και να συμπορευθούμε μαζί τους μέχρι να γίνουμε αχρειότεροι εκείνων .
Όταν θα καταλάβουμε πως δεν έχουμε μέλλον σε μια σκλαβωμένη πατρίδα , όταν θα καταλάβουμε πως η απελευθέρωση της πατρίδος περνά μέσα από την συντριβή του άθλιου , προδοτικού , βδελυρού πολιτικού κατεστημένου τότε θα αρχίσει ένας μεγάλος ελπιδοφόρος αγώνας .
Εναντιωθείτε σε κάθε μορφή παρακμής , υποχώρησης , υποταγής .


ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ