Παρασκευή 23 Ιουλίου 2010

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ

Η κλοπή των εκρηκτικών από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς είναι μια κραυγαλέα απόδειξη της διάλυσης της άμυνας μας .Τα στρατόπεδα και οι αποθήκες πυρομαχικών και όπλων αφήνονται τελείως αφύλακτα και εκτεθειμένα στα σχέδια τρομοκρατών , υποκόσμου και τούρκων . Ο υπουργός αμύνης κ. Παπακώστας φαίνεται να είναι ακατάλληλος και ανεπαρκής για την άκρως υπεύθυνη θέση ενός υπουργού αμύνης . Τα στελέχη της Ε.Φ. που τάχθηκαν να διαφυλάττουν το στρατόπεδο , περί άλλων τυρβάζουν . Ευθύνη δεν αναλαμβάνει κανείς , ούτε η πολιτική ηγεσία ούτε η στρατιωτική και ο μισθός καλά κρατεί .Και όλα αυτά τα αίσχη συμβαίνουν σε μια πατρίδα που τη ποδοπατά ο τούρκος κατακτητής . Ένα σάπιο και διεφθαρμένο κατεστημένο γκρεμίζει τα πάντα και αφήνει το κυπριακό ελληνισμό ανυπεράσπιστο και εκτεθειμένο σε κάθε είδους κίνδυνο .
Αναφύεται όμως και ένα άλλο ερώτημα μέσα από το γεγονός της ευκολίας που εκλάπησαν οι εκρηκτικές ύλες . Μήπως ορισμένοι κύκλοι θέλουν να διοχετεύσουν εκρηκτικά και όπλα σε κάποιες ομάδες και σε ποιες και για ποιο σκοπό ; Τι περιβάλλον προετοιμάζουν εν όψει των ερχομένων σχεδίων και μεθοδεύσεων για «κλείσιμο»του κυπριακού ;
Είμαστε βέβαιοι πως δεν θα λάβουμε απάντηση από κανένα «υπεύθυνο» . Γιατί απλούστατα ακολουθούν τη τακτική να μην ασχολούνται με κόμματα , κινήματα , ομάδες , που είναι εκτός βουλής παρά μόνο όταν θέλουν να ρίξουν λάσπη και μίσος. Έτσι αντιλαμβάνονται τη δημοκρατία .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ