Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣΤΙΓΑ

Δυο είναι οι κυριότερες αιτίες που συμβάλλουν στην αποδοχή των λαθρομεταναστών στην πατρίδα μας . Η πρώτη αιτία είναι γεωπολιτική . Θέλουν να αλλοιώσουν την δημογραφική κατάσταση της Κύπρου και να μετατρέψουν την ελληνική γηγενή πλειονότητα σε μειονότητα . Έτσι εκτός του τουρκικού επεκτατισμού προστίθεται και το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης που οι κρατούντες επιθυμούν να τους παραχωρήσουν υπηκοότητα με πλήρη πολιτικά δικαιώματα .Στόχος είναι να παύσει μια για πάντα αυτή η γη να είναι ελληνική .
Η δεύτερη αιτία είναι οικονομική . Η αστική και μικροαστική κοινωνία επωφελείται από την εκμετάλλευση των μεταναστών από τρίτες χώρες . Αυτή η κοινωνία των μικροαφεντικών και μεγαλοαφεντικών επειδή μόνο το χρήμα έχει ως θεό της αδιαφορεί επιδεικτικά για το μέλλον του ελληνισμού στη Κύπρο . Έτσι τα διάφορα οικονομικά συμφέροντα συνενώνονται με τα αντεθνικά και παρέχουν πλήρη υποστήριξη σε πολιτικές εισόδου και ένταξης λαθρομεταναστών .
Εκείνοι που πλήττονται άμεσα από αυτή τη κατάσταση είναι οι εργάτες κάθε ηλικίας που σπρώχνονται στην ανεργία . Έμμεσα βέβαια πλήττεται όλος ο λαός και κυρίως τα χαμηλά αμειβόμενα στρώματα που καλούνται να συμβάλουν οικονομικά στη κάλυψη των εξόδων της κρατικής φιλοξενίας των λαθρομεταναστών , μέσω των εμμέσων φόρων . Πλήττονται επίσης διάφορες ομάδες , όπως φοιτητές και πολύτεκνοι από τις επιβαλλόμενες περικοπές επιχορηγήσεων και βοηθημάτων . Μακροπρόθεσμα θα πληγούν και οι συντάξεις των ηλικιωμένων όταν θα διαπιστωθεί ότι τα ταμεία δεν γεμίζουν απο την παράνομη εργασία . Οι νέοι επίσης αντιμετωπίζουν την αδιαφορία του κράτους στη προσπάθεια ένταξης τους στην παραγωγή αφού υψίστη προτεραιότητα δεν δίνεται σε αυτούς αλλά στον συρφετό των ασιατών και αφρικανών .
Η αντιμετώπιση αυτού του εθνικο-κοινωνικού προβλήματος είναι δυνατή μέσα από συγκεκριμένα μέτρα . Αρκεί να υπάρχει πολιτική θέληση γιατί αν δεν υπάρξει τότε είναι φυσικό να εκδηλώνονται φαινόμενα λαϊκής αγανάκτησης
Πρέπει να καταλάβουμε ότι η αύξηση των μεταναστών στη πατρίδα μας ισοδυναμεί με μια τρίτη εισβολή και ασύμμετρη απειλή στο βαθμό που παρέχεται προς εκμετάλλευση από τους άγγλους και τούρκους κατακτητές και ως εκ τούτου επείγει να αντιμετωπιστεί ως μείζων εθνικό πρόβλημα .
Σαν πρώτο βήμα να στιγματιστούν οι πολιτικές αποδοχής και ένταξης των μεταναστών και δεύτερο να καταγγελθεί η αστική εκμετάλλευση που στηρίζει με τη σειρά της την μετατροπή της εθνικής κοινωνίας σε σύγχρονη Βαβέλ .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ