Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΓΓΛΟΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Η τελευταία κίνηση της δικής πλευράς αναφορικά με το κυπριακό ήταν η κατάθεση των νέων προτάσεων Χριστόφια που σε τελική ανάλυση αποτελούν Αμμοχωστοποίηση του κυπριακού , αφού κεντρικός άξονας αυτών των προτάσεων ήταν η επιστροφή της περίκλειστης πόλης της Αμμοχώστου με αντάλλαγμα το άνοιγμα απευθείας εμπορικών σχέσεων Ε.Ε. και κατεχομένων και την άρση των εμποδίων ένταξης της Τουρκίας στην Ε.Ε. Οι νέες προτάσεις Χριστόφια αν και βαθαίνουν περισσότερο την υποχώρηση εντούτοις χαρακτηρίσθηκαν από την προπαγάνδα των κρατούντων ως έξυπνη κίνηση , ως ένα βήμα μπροστά . Αφού έγινε η κατάθεση των νέων προτάσεων ο κ. Χριστόφιας αποκοιμήθηκε στο θρόνο περιμένοντας την άλλη πλευρά να εκλογικευτεί και να αποδεχθεί τις προτάσεις που σύμφωνα με τους ερασιτέχνες μάγους που περιστοιχίζουν τον κ Χριστόφια θα ανοιγόταν έτσι διάπλατος ο δρόμος προς την λύση .
Η άλλη πλευρά όμως ακολούθησε τη δική της γραμμή και κράτησε μόνο στη μνήμη των γιγνομένων τις νέες υποχωρήσεις Χριστόφια για μελλοντική χρήση . Η άλλη γραμμή της Τουρκίας δεν έχει να κάνει με την πορεία των διαπραγματεύσεων που διεξάγονται για λύση πάνω στη λεγόμενη συμφωνημένη βάση αλλά στοχεύει κατευθείαν στην διεκδίκηση αναγνώρισης του κατοχικού μορφώματος και στην εφαρμογή του αμέσου εμπορίου Ε.Ε και κατεχομένων παρακάμπτοντας τις προτάσεις Χριστόφια . Σε αυτή τη φάση βρίσκονται τα πράγματα με την Αγγλία να στέκεται στο πλευρό των τούρκων και να αλωνίζει την υφήλιο προς υποστήριξη των τουρκικών σχεδίων .
Η δική μας πλευρά αναλώνεται σε ανούσιες δηλώσεις για εσωτερική κατανάλωση χωρίς να περιγράφει τα πράγματα στο λαό ως έχουν .Επικεντρώνονται οι κομματάρχες του πολιτικού κατεστημένου σε πράγματα επουσιώδη και δευτερεύοντα για να αφήσουν την Αγγλία να κάνει ανενόχλητη τη δουλειά της .Αυτή είναι μια τακτική που την έχουν μάθει απέξω και ανακατωτά οι δόλιοι αγγλόδουλοι πολιτικάντηδες .Διυλίζουν τον κώνωπα και καταπίνουν την κάμηλο .Έτσι θα βρεθούμε ξαφνικά ενώπιον νέων τετελεσμένων τα οποία θα παγιώσει η αγγλοτουρκική διπλωματία μετά της συναινούσας αδιαφορίας μας .
Εκείνο που απαιτείται αυτή την ώρα είναι μια νέα επιθετική στρατηγική κατά της αγγλοτουρκικής συνομωσίας .
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα προτείνει τις κάτωθι κινήσεις :
Πρώτο : Ένταξη στο Συνεταιρισμό για την Ειρήνη .
Δεύτερο : Καταγγελία των συνθηκών εγγυήσεων και συμμαχίας .
Τρίτο : Καταγγελία της εχθρικής πολιτικής της Μ. Βρετανίας προς την Κυπριακή Δημοκρατία .
Τέταρτο : Αναθεώρηση και αναθέσμιση του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης σύμφωνα με τα κεκτημένα της Ευρώπης .
Πέμπτο : Άνοιγμα του ζητήματος της μετατροπής των Αγγλικών βάσεων σε βάσεις της ευρωπαϊκής αμυντικής συναντίληψης μη αποκλειομένου του ΝΑΤΟ .
Έκτο : Κατεδάφιση των κεραιών υψηλής ακτινοβολίας και των κατασκοπευτικών σταθμών που διαθέτουν οι άγγλοι στο νησί .
‘Έβδομο : Άμεση παράδοση στη Κυπριακή Δημοκρατία των περιοχών που βρίσκονται εκτός των περιφραγμένων στρατιωτικών βάσεων υπό αγγλική κατοχή.
Όγδοο :Κλείσιμο των οδοφραγμάτων .
Ένατο : Αναβίωση του ενιαίου αμυντικού δόγματος και σταδιακή μετατροπή του σε ενιαίο ελληνικό στρατό ,
Δέκατο : Δημιουργία ισχυρής ένοπλης πολιτοφυλακής .
Ενδέκατο : Εκστρατεία στην Ευρώπη για γνωστοποίηση των θέσεων μας .


Αυτές οι ελάχιστες κινήσεις που επιβάλλεται να γίνουν είμαστε βέβαιοι πως δεν θα γίνουν για τον απλούστατο λόγο ότι το πολιτικό , οικονομικό και «πνευματικό» κατεστημένο είναι αγγλόδουλο μέχρι το μεδούλι των οστών του .
Μόνο εμείς οι εθνικοδημοκράτες θα εγκαινιάσουμε την απελευθερωτική στρατηγική αν ο λαός ξυπνήσει από την πολύχρονη μαστούρα που τον βύθισαν οι εγκάθετοι ηγετίσκοι του τους οποίους θαυμάζει και προσκυνά .
Διπλή κατοχή υπομένει η δύστυχη πατρίδα μας . Από την μια οι αγγλοτούρκοι και από την άλλη οι αγγλόδουλοι και προσκυνημένοι κοτσαπάσηδες .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ