Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΚΟ

Η πατριωτική μασκαράτα του ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ με τους γνωστούς φωνακλάδες της ωρύεται υποκριτικά κατά του προέδρου Χριστόφια για το θέμα των αυξήσεων στα καύσιμα και των μειωμένων κονδυλίων στην άμυνα .
Παραδέχονται βέβαια ότι υπερψήφισαν και τις αυξήσεις στα καύσιμα και τη μείωση των κονδυλίων για την άμυνα πλην όμως το έπραξαν λένε γιατί εξαπατήθηκαν από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας η γιατί δεν είναι αυτοί που κυβερνούν αλλά ο Χριστόφιας . Από την μια ασκούν ρόλο συγκυβέρνησης και από την άλλη δεν επωμίζονται καμία ευθύνη και εμφανίζονται στο λαό ως αντιπολιτευτική δύναμη. Αυτό το σιχαμερό χαμελεόντειο πολιτικό ήθος καλλιεργείται και αναπτύσσεται στο ΔΗΚΟ από τον καιρό της ιδρύσεως του .Η διγλωσσία , η διπροσωπία , η κρυψίνοια , η υπαναχώρηση , η εξαπάτηση , η υποκρισία είναι μερικές από τις πολιτικές αρετές που ανθούν σε αυτό το κόμμα .
Στιλβώνουν δια του σιέλου των το θρόνο της εξουσίας μύρια οφέλη απομυζούντες ενώ την ίδια στιγμή πτύουν χολή κατά των συνεργατών τους , των ομοθρόνων και ομοτράπεζων τους . Υπό τέτοιων πολιτικών εσμών οδηγούμενη η πατρίδα , περιέπεσε στο τωρινό άθλιο κατάντημα της .
Αν κάποιοι βουλευτές είναι πραγματικοί πατριώτες ο δρόμος της τιμιότητας και της αποχώρησης είναι ανοικτός . Παραμένοντες όμως στο πατριωτικό περίπτερο του ΔΗΚΟ υπηρετούν πρώτα τον εαυτό τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα και μέσω αυτών την παρακμή και τον ραγιαδισμό .
Θέση του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος είναι πως η συρρίκνωση και διάλυση αυτού του παρακμιακού και προδοτικού κόμματος που λέγεται ΔΗΚΟ θα ανοίξει το δρόμο προς μια εθνική μεταπολίτευση στη Κύπρο . Νέες αξίες , νέα οράματα , νέοι σκοποί θα πρυτανεύσουν τότε στο τόπο .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ