Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΣΠΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙ-ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ

Στο λεγόμενο αντι-ομοσπονδιακό χώρο κυριαρχεί μια κατάσταση σύγχυσης . Κάποιοι δημοσιογράφοι του συστήματος και πολιτικοί των «πατριωτικών περιπτέρων» που διατηρούν για ψηφοθηρικούς λόγους τα κόμματα της υποταγής , προσπαθούν να συμβιβάσουν τα ασυμβίβαστα .Ενώ λοιπόν γνωρίζουν πολύ καλά τον ρόλο του Μακαρίου και του Τάσσου Παπαδόπουλου υπέρ της δικοινοτικής διζωνικής ομοσπονδίας δηλαδή υπέρ της μετάβασης στο ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ που θα ολοκληρώσει το πρώτο κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης , τους θεωρούν μεγάλους και αλάνθαστους ηγέτες την ίδια στιγμή που εμφανίζονται ως εχθροί της ομοσπονδίας .Αυτή η αντίφαση προκαλεί διάλυση του αντι-ομοσπονδιακού μετώπου , αποτρέπει την σύσταση κοινού στρατηγικού οργάνου και κρατεί τις δυνάμεις διαιρεμένες και εγκλωβισμένες στα κόμματα της υποταγής. Μέσω αυτής της συμφυρματικής ιδεολογίας , το πολιτικό κατεστημένο ελέγχει το αντι-ομοσπονδιακό μέτωπο και περνά τις γραμμές του και τα σχέδια του .Γιαυτό το λόγο εμείς επιμένουμε πως η μοναδική δύναμη που θα ενώσει τις λαϊκές δυνάμεις στον αγώνα ενάντια στην υποχώρηση είναι η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .
Δεν γίνεται να λατρεύεις τον Τάσσο και τον Μακάριο και να το παίζεις αντι-ομοσπονδιακός . Δεν γίνεται να κρύβεις κάτω από το χαλί τα αίσχη και τις προδοσίες των δυο αυτών ηγετών και να τους αναβιβάζεις στα βάθρα του πατριωτισμού και του ηρωισμού .Ότι όμως και να πουν η αλήθεια δεν κρύβεται αλλά μέσα από τον πεισμώδη αγώνα μας , ξεσκεπάζεται κάθε μέρα το ψέμα και η προδοσία .Η τακτική του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος για πλήρη κατεδάφιση των ειδώλων της υποχώρησης και της προδοσίας με συνεχή σφυροκοπήματα των προδοτικών ή ενδοτικών πράξεων τους , άρχισε να αποδίδει καρπούς . Η προσπάθεια ταρίχευσης και θεοποίησης των μειοδοτών δεν πέτυχε Η πνικτική οσμή της σήψης και της προδοσίας διαχέεται στον αέρα .
Όραμα μας είναι να γιορτάσουμε μια μέρα την συντριβή αυτού του μισθοφορικού ψεύδους και να δούμε να γεννιέται μια νεολαία με καθαρή συνείδηση και ατσάλινη αποφασιστικότητα Δεν θέλουμε την συνύπαρξη με τον ενδοτισμό αλλά την κατάργηση του .Καμιά συνδιαλλαγή με τους προσκυνημένους .
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ