Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΛΑΟ

Συνεχίστηκε και χθες η εξόρμηση στελεχών του ΕΔΗΚ στο λαό. Επισκεφτήκαμε λαϊκά –αριστερά σωματεία αλλά και εθνικοφρονίστικα στη πόλη της Λεμεσού. Κεντρική ιδέα που δουλέψαμε χθες ήταν η παγίδα που μας ετοιμάζουν οι προδότες σε αγαστή συνεργασία με τους άγγλους , τους τούρκους και τους σιωνιστές. Η παγίδα αυτή δεν είναι άλλη από το νέο ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ.
Εξηγήσαμε στο λαό πως δεν ενδιαφέρει το κατεστημένο το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος για την προδοτική λύση που ετοιμάζουν αλλά πως πάνω από όλα θέλουν να περάσουν τη διαδικασία του διπλού δημοψηφίσματος που χωρίζει το εκλογικό σώμα της Κυπριακής Δημοκρατίας σε δύο εκλογικά σώματα και εισάγει την ιδέα των δύο λαών και προοπτικά των δύο κρατών. Η συμμετοχή επίσης των εποίκων τώρα που είμαστε μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση του εποικισμού και την μετατροπή πεντακοσίων χιλιάδων εποίκων σε νόμιμους πολίτες ψηφοφόρους. Αυτό θα είναι μια πραγματική προδοσία που δεν πρέπει να την αποδεχθούμε αλλά να απαιτήσουμε την απογραφή των τουρκοκυπρίων υπό την εποπτεία των Ηνωμένων Εθνών , της Ε.Ε. και της Κυπριακής Δημοκρατίας και την συμμετοχή μόνο αυτών στο ενδεχόμενο δημοψήφισμα σε ένα ενιαίο εκλογικό σώμα υπό την αρχή της πλειοψηφίας.
Τονίσαμε στους παρευρισκομένους πως δεν πρέπει να ανεχθούμε την κατάργηση των δημοκρατικών αρχών διότι ταυτόχρονα θα καταργούμε εμείς οι ίδιοι την ελευθερία μας. Ο λαός δείχνει να αντιλαμβάνεται αυτή τη παγίδα . Ακολούθησε συζήτηση και πάνω στα άλλα ζητήματα που απασχολούν τη κοινωνία μας.
Στις λαϊκές οργανώσεις βρίσκουμε μέχρι στιγμής μια ευγενική ανταπόκριση και αποδοχή που καταλήγει πάντα σε γόνιμο διάλογο. Διαπιστώνουμε πως η νεκρή ιδεολογία του κομμουνισμού αρχίζει να αποβάλλεται από τη συνείδηση των λαϊκών στρωμάτων. Η ιδεολογία της εθνικοδημοκρατίας βρίσκει πρόσφορο έδαφος εάν γίνει σωστή και μελετημένη προσέγγιση. Τώρα μπορούμε να διεισδύσουμε στην αριστερά μέσα από το ιδεολογικό κενό που δεν βλέπουμε να καλύπτεται με κανένα τέχνασμα , δεδομένου ότι το ΑΚΕΛ μετεξελίχθηκε ήδη σε κόμμα αστικής νοοτροπίας που στηρίζει ανοικτά το ληστρικό κεφάλαιο και πολεμά τα κεκτημένα της εργατικής τάξης με μέτρα που αρχίζουν από τη στήριξη της λαθρομετανάστευσης και φτάνουν μέχρι τη χρηματοδότηση των τραπεζών, από το κράτος δηλαδή από τους φόρους του λαού για να θησαυρίζουν με αυτά οι ληστές τραπεζίτες και οι πολιτικοί κρυπτομέτοχοι .
Σε επίσκεψη μας στο εθνικοφρονίστικο σωματείο «ΛΕΝΑΣ» αφού μας τόνισαν ότι είναι τσιφλίκι του Δημοκρατικού Συναγερμού , διέκοψαν την ομιλία μας κάποια σκυλιά του σωματίου λέγοντας μας ότι απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις. Αυτό το θεωρήσαμε απαράδεκτο , παράνομο και προσβλητικό , γεγονός που μας ανάγκασε να ασκήσουμε δριμεία επίθεση δια του λόγου.
Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να μας απαγορεύσει το λόγο την ώρα μάλιστα που λάμβανε χώρα στο πεζοδρόμιο , έξω από το κτίριο του συλλόγου . Ένας λαό που η μισή του πατρίδα είναι σκλαβωμένη και δεν αποδέχεται το πολιτικό διάλογο είναι λαός σιχαμερών σκλάβων . Τους είπαμε πως εμείς οι εθνικιστές θέτουμε επί τάπητος το αίτημα του ένοπλου απελευθερωτικού αγώνα και αλίμονο σε όποιο σταθεί φραγμός στο δρόμο μας. Τους καλέσαμε να αλλάξουν το όνομα του σωματείο διότι όντες σιχαμεροί ραγιάδες προσβάλουν το όνομα του ήρωα Λένα . Τους προτρέψαμε να αναρτήσουν το όνομα του φονιά του Σολομού γιατί μόνο αυτό θα ταίριαζε στην ποταπότητα τους. Σε κάποιο μάλιστα που είπε πως δεν θα στείλει το παιδί του να πολεμήσει του υπενθυμίσαμε τον άλλο δρόμο , ότι δηλαδή θα του αρπάξουν το παιδί οι αγάδες για χανουμάκι στα χαρέμια τους. Σκουριά και σήψη στις ψυχές έχει σκορπίσει ο Δημοκρατικός Συναγερμός που είναι και ο κυριότερος πολιτικός εχθρός μας.
Ο αγών συνεχίζεται.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ