Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΠΛΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Συνεχίστηκε και χθες η εξόρμηση μας στο λαό στην περιοχή του προσφυγικού καταυλισμού Κολοσσίου και στην Επισκοπή, κατόπιν συγκεντρώσεως που έγινε στα γραφεία μας στον Ύψωνα.
Διαπιστώσαμε ότι ο λαός ανησυχεί πως θα οδηγηθούμε σε ένα νέο σχέδιο με την διαδικασία της επιδιαιτησίας. Εξηγήσαμε στο λαό ότι η λεγόμενη επιδιαιτησία είναι το άλλοθι της προδοσίας διότι καμιά δύναμη δεν μπορεί να αναιρέσει την κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο εκάστοτε Πρόεδρος αναλαμβάνει το καθήκον να υπερασπιστεί την κυριαρχία του κράτους η οποία απορρέει από την κυριαρχία του λαού.
Στην περίπτωση του 2004 ο τότε πρόεδρος, απλά δεν έπραξε το καθήκον του να υπερασπιστεί την Κυριαρχία του κράτους μας και αποδέχθηκε να τεθεί σε δημοψήφισμα το κατάπτυστο σχέδιο Ανάν. Την ίδια εθνικά μειοδοτική πράξη θέλουν να επαναλάβουν και σήμερα προφασιζόμενοι ότι υποχωρούν σε έξωθεν πιέσεις. Η κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας δεν αναιρείται από κανένα διεθνή νόμο παρά μόνο από την προδοσία.
Στη συνέχεια αναφερθήκαμε και στον μεγάλο κίνδυνο της επανάληψης της προδοσίας του 2004, δηλαδή του ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ και της συμμετοχής των εποίκων σε αυτό. Εξηγήσαμε ότι ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, θα νομιμοποιήσουμε πάραυτα 500 χιλιάδες έποικους στο νησί αλλά και αυτό τούτο το έγκλημα του εποικισμού.
Σήμερα όμως έχουμε τη δυνατότητα να καταφύγουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση και να καταγγείλουμε την προδοσία αυτή ως πράξη που αντίκειται στο ευρωπαϊκό κεκτημένο. Υπενθυμίσαμε επίσης ότι όπως και τότε, το 2004, έτσι και σήμερα καμιά πολιτική δύναμη εκτός του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος δεν αναφέρεται σε αυτή τη προδοσία γιατί απλούστατα σκοπεύουν να την επαναλάβουν. Πολιτικά κόμματα του κοινοβουλευτικού κατεστημένου και εκκλησία τηρούν ένοχη σιγή προ του εγκλήματος που οι ίδιοι σχεδιάζουν μαζί με τους εχθρούς του Ελληνισμού. Παρατηρούμε ότι αντί να επικεντρωθούν στο εθνικό θέμα αποπροσανατολίζουν το λαό με στημένες αντιμαχίες.
Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας κοντά στο λαό υπερβαίνοντας την ψυχροπολεμική διαίρεση του σε δεξιά και αριστερά. Ο αγώνας για την απελευθέρωση της πατρίδος μας ενώνει όλους σε ένα κοινό μέτωπο.
ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΠΟΙΚΩΝ

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ