Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ


Το πολιτικό κατεστημένο έχει θέσει ένα δίλημμα στο λαό που μοιάζει με στιλέτο στο λαιμό του. Διζωνική ή διχοτόμηση .Μαύρο ή άσπρο . Δεν υπάρχουν άλλα χρώματα , δεν υπάρχουν άλλες επιλογές. Αυτός είναι ο γκρίζος , καταθλιπτικός κόσμος των ενδοτικών.
Η μακρά πορεία της υποχώρησης , από την επιβολή του κατακτητικού συντάγματος της Ζυρίχης μέχρι σήμερα , οδήγησε σε μια διχοτομική κατάσταση από την οποία δεν μπορούν να απεγκλωβιστούν . Η Τουρκία και αν ακόμα δεν πετύχει την πλήρη νομιμοποίηση της υπάρχουσας κατάστασης θα πετύχει την αναβάθμιση της. Αυτό την ικανοποιεί μεσοπρόθεσμα. Χωρίς να παύσει να καραδοκεί την ευκαιρία που θα ολοκληρώσει τα σχέδια της για πλήρη κατάληψη της Κύπρου. Οι πολιτικοί του ενδοτισμού γνωρίζουν πολύ καλά τι συμβαίνει , γνωρίζουν ότι τα πράγματα έφτασαν ως εδώ με τη δική τους ανικανότητα και ανευθυνότητα. Εκείνο που τους φοβίζει είναι μια ανεξέλεγκτη εξέγερση του λαού. Στη μνήμη τους έχει καταγραφεί η τύχη πολλών τυράννων και προδοτών. Πρωταρχική έγνοια τους είναι να σώσουν το τομάρι τους και όσα άρπαξαν τόσα χρόνια διαχειριζόμενοι την εξουσία . Τούτο θα το πετύχουν εάν καταφέρουν να φορτώσουν στο λαό την ευθύνη της διχοτόμησης. Από το σημείο αυτό ο κυπριακός ελληνισμός περνά τη πύλη της κολάσεως. Ότι χθόνιο , συνωμοτικό , βρομερό , αντιδημοκρατικό , απάνθρωπο και εγκληματικό θα το θέσουν σε ενέργεια. Το τελικό αποκορύφωμα αυτής της ερεβώδους διεργασίας θα είναι η εμφύλια σύγκρουση.
Οι ανεπίτρεπτες και αντιδημοκρατικές παραχωρήσεις του προέδρου της δημοκρατίας στους Τούρκους , οι μεθοδευμένες εντάσεις υπό το συντονιστικό ρόλο της αστυνομίας ,οι αντιδημοκρατικές και σταλινικές μέθοδοι καταστολής , η ενίσχυση παρακρατικού μετώπου , η όξυνση κοινωνικών προβλημάτων , η παράβλεψη της διαφθοράς στη κρατική μηχανή ,η άρνηση αντιμετώπισης των προβλημάτων που επέφερε το άνοιγμα των οδοφραγμάτων και άλλα πολλά, αποτελούν τις παραμέτρους της σύγκρουσης που ενισχύονται από την έλλειψη πολιτικής βούλησης με εθνική βάση .
Το αντιομοσπονδιακό μέτωπο ως ο αντίποδας της πολιτικής του ενδοτισμού υποκείμενο σε διαλυτικές διεισδύσεις αδυνατεί να αρθρώσει μια ενιαία φωνή και μένει στο επίπεδο που θέλουν οι κρατούντες, στο επίπεδο της αντίδρασης , των συνθημάτων , των μικροπαραταξιακών εγωισμών , και των ευκαιριακών εκδηλώσεων . Η κατάσταση αυτή προσφέρεται στο κατεστημένο για πάσης φύσεως εκμετάλλευση . Το σκηνικό είναι έτοιμο, η οσμή της βενζίνης φτάνει στα ρουθούνια και του τελευταίου ανυποψίαστου πολίτη. Ποιός είναι εκείνος που θα ρίξει το αναμμένο σπίρτο;
Ξυπνάτε έλληνες , τούτη την ώρα δεν επιτρέπεται ο κατατεμαχισμός των δυνάμεων μας που πετυχαίνουν οι κρατούντες με τους πράκτορες τους, που εμφανίζονται σαν εθνικιστές και πατριώτες , τούτη την ώρα απαιτείται ένα ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ . Η συνένωση όλων σε ένα σχήμα είναι αδύνατη , η συνένωση όλων σε ένα σκοπό είναι δυνατή . Από εδώ θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση . Να βρεθούμε σύμφωνοι σε ένα σημείο και να αφήσουμε αυτά που μας χωρίζουν .Τότε οι εχθροί του έθνους θα καταλάβουν πως έχουν απέναντι τους όχι ένα αποσυντεθημένο όχλο αλλά μια συντεταγμένη πολιτική δύναμη .Αυτή είναι η πρόταση ενότητος του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος που κάποιοι επιμένουν να αντιμάχονται και να υποσκάπτουν με χίλια δόλια μέσα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ