Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Η ΑΝΑΓΚΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Εν όψη των βουλευτικών εκλογών του Μαΐου 2011 τα δύο μεγάλα κόμματα ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ θυμήθηκαν τα ψυχροπολεμικά συνθήματα με απώτερο σκοπό να συσπειρώσουν τους οπαδούς τους και να διαιωνίσουν το διπολικό σύστημα. 
Η αλήθεια όμως είναι πως σε τίποτα ουσιαστικό δεν διαφέρουν το ΑΚΕΛ με το ΔΗΣΥ. Η παρούσα κυβέρνηση αριστερής προέλευσης υπηρετεί γονυκλινώς τους τραπεζίτες και τα αφεντικά της κοινωνίας, ευθυγραμμιζόμενη στην κυρίαρχη πρακτική του διεθνούς σοσιαλκαπιταλισμού. Εάν αυτή τη κυβέρνηση διαδεχθεί μια δεξιά κατάσταση τα πράγματα δεν θα αλλάξουν. Η ίδια πρακτική θα συνεχίσει να κυριαρχεί και τα ίδια μεγάλα ταξικά μεγαλοαστικά συμφέροντα να εξυπηρετούνται. Οι πλούσιοι και οι τραπεζίτες θα γίνονται πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι. 
Ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα το λεγόμενο πολιτικό κέντρο θα εξακολουθήσει να στηρίζει το διπολισμό και να απολαμβάνει τα ωφελήματα της υποταγής του. 
Το ζητούμενο είναι να αφυπνιστεί επιτέλους αυτός ο λαός και να αναζητήσει νέες λύσεις, να απαιτήσει ριζικές αλλαγές και μια πραγματική εθνική μεταπολίτευση σε αυτό το τόπο. Σ' αυτές τις εκλογές να στηρίξει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα που είναι η μοναδική πολιτική δύναμη που μπορεί να ανταποκριθεί στα κυρίαρχα αιτήματα της κοινωνίας για απελευθέρωση, για εθνικό κοινωνικό κράτος, για αναθέσμιση του πολιτικού συστήματος και συμμετοχή των παραγωγικών δυνάμεων στην εξουσία , για μια δίκαιη προοδευτική κοινωνία.
Στο λαό εναπόκειται η απόφαση να αλλάξει την πορεία των πραγμάτων και την μοίρα του.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΔΗΚ)
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ