Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα χθες στη Λάρνακα από λαθρομετανάστες οι οποίοι χρηματοδοτούνται παχυλώς από το κράτος ως "αιτητές πολιτικού ασύλου" καταδεικνύουν τη λανθασμένη μεταναστευτική πολιτική της κυβέρνησης Χριστόφια. Οι λαθρομετανάστες όχι μόνο τρέφονται από το δημόσιο αλλά ενθαρρύνονται επίσης να επιδίδονται σε πράξεις βίας εναντίον δημοσίων υπαλλήλων και αστυνομικών οργάνων χωρίς επιπτώσεις για τους ίδιους. 
Το φαινόμενο αυτό προκαλεί αγανάκτηση στους φορολογούμενους πολίτες που βλέπουν τους φόρους τους να αρπάζονται βιαίως από τους τρόφιμους του Συλλικιώτη και της Χαραλάμπους.  
Η κυβέρνηση Χριστόφια αρνείται να επιβάλλει την τάξη γιατί προφανώς επιδιώκει μια σύγκρουση του αγανακτισμένου λαού με τους λαθρομετανάστες, την οποία θα χειριστεί προς επιτέλεση του σκοπού του αποπροσανατολισμού από το κυρίαρχο εθνικό ζήτημα και τις ολέθριες παραχωρήσεις Χριστόφια. Θέλει επίσης η κυβέρνηση να παρουσιάσει την δίκαιη αγανάκτηση των πολιτών ως φαινόμενο "ρατσισμού", το οποίο θα διαχειριστεί αναλόγως. Η κυβέρνηση αυτή αποδεικνύεται ελλειμματική και επικίνδυνη, με σκοπούς αλλότριους προς τα συμφέροντα του λαού.
Οι δυνάμεις ασφαλείας μπορούν και οφείλουν να επιβάλλουν την τάξη. Οι λαθρομετανάστες που επιτέθηκαν χθες στους δημόσιους υπαλλήλους στη Λάρνακα πρέπει άμεσα να απελαθούν διότι θέτουν σε κίνδυνο τη δημόσια ασφάλεια. Τα πρόσωπα τους είναι γνωστά και καταγεγραμμένα. Επίσης πρέπει να κοπούν άμεσα όλα τα επιδόματα προς αιτητές πολιτικού ασύλου που ξεπερνούν τις συμβατικές μας υποχρεώσεις.
Η δημοκρατία δεν μπορεί να μετατραπεί σε οχλοκρατία υπό την υποκίνηση της ίδιας της κυβέρνησης. Καμία ομαδούλα δεν μπορεί να πάρει το νόμο στα χέρια της καθώς αυτός πρέπει να επιβληθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους. Ο κυπριακός λαός πληρώνει πολύ ακριβά τις υπηρεσίες δημόσιας ασφαλείας και απαιτεί να κάνουν σωστά τη δουλειά τους.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ