Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΣΩΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΓΣΕΕ

Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα υποστήριζε εξ αρχής τη θέση, ότι η αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης δεν μπορεί να αναπτυχθεί με λογικές σύγκρουσης των ελλήνων με τους λαθρομετανάστες στα πεζοδρόμια, που θα μετέτρεπαν τον εθνικό μας χώρο σε πεδίο μάχης την ίδια ώρα που κάποιοι άλλοι έλληνες θα δίνουν παράνομη εργασία και στέγη στους λαθρομετανάστες.
Σίγουρα τις αιτίες που δημιουργούν το κύμα μαζικής φυγής από την Αφρική και την Ασία δεν μπορούμε να τις αλλάξουμε εμείς , όμως δεν είμαστε υποχρεωμένοι να υποστούμε εμείς τα επακόλουθα των ληστρικών πλουτοκρατικών καθεστώτων στις περιοχές αυτές του πλανήτη. Τουναντίον έχουμε δικαίωμα και υποχρέωση να υπερασπιστούμε τον εθνικό μας χώρο και τη κοινωνία μας υψώνοντας ένα ατσάλινο πολιτικο-κοινωνικό τοίχος που θα απωθήσει τα καταστροφικά κύματα των εισβολέων λαθρομεταναστών.
Το τοίχος ενάντια στη λαθρομετανάστευση δεν κτίζεται μόνο με την αυστηρή διαφύλαξη των συνόρων αλλά με το κλείσιμο των κοινωνικών πυλών που είναι ανοικτές προς τους εισβολείς. Κανένα συνοριακό τοίχος όσο ισχυρό και να είναι δεν μπορεί να ανακόψει την εισβολή, αν η κοινωνία έχει ανοικτές τις αγκάλες της στους εισβολείς , αν η κοινωνία τους υποδέχεται, τους δίνει εργασία και στέγη. Αυτή η αντεθνική συμπεριφορά των εργοδοτών ρίχνει τον έλληνα εργάτη στην ανεργία ή στη πώληση της εργατικής του δύναμης με εξευτελιστικούς όρους και μεροκάματα πείνας. Η κατάσταση αυτή ευνοεί το ληστρικό τραπεζικό σύστημα και την κυβέρνηση που εφαρμόζει τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων. Σε μια ρημαγμένη εθνική οικονομία εκείνοι που θεριεύουν είναι οι τραπεζίτες και οι δορυφόροι τους. Το κράτος από την άλλη, προκειμένου να καλύψει τα άδεια ασφαλιστικά ταμεία θα κατασπαράξει(σοσιαλιστικά) την μεσαία τάξη και θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος στις τράπεζες για μια μακροχρόνια απομύζηση των εθνικών παραγωγικών δυνάμεων. Έτσι οι λαθρομετανάστες , οι τραπεζίτες , οι εκμεταλλευτές της μαύρης εργασίας και οι πολιτικοί εγκάθετοι των διεθνών τοκογλύφων, συμπαρατάσσονται ενάντια σε κάθε εθνικό και λαϊκό συμφέρον. Αυτοί είναι οι εχθροί του έθνους στο εσωτερικό μέτωπο, εναντίον των οποίων απαιτείται πολυμέτωπος αγώνας.
Στα πλαίσια αυτού του αγώνα αν κτυπηθεί η μαύρη εργασία κτυπιέται στη καρδιά του όλη η αντεθνική συμμορία και συμπαράταξη.
Ορθή ως εκ τούτου η απόφαση της ΓΣΕΕ να καταθέσει πρόταση για δήμευση περιουσιών στους εκμεταλλευτές της μαύρης εργασίας.
Εμείς προτείνουμε ακόμα ένα μέτρο για Ελλάδα και Κύπρο : Τη δήμευση των περιουσιών όσων παρέχουν στέγη σε λαθρομετανάστες . Τα σπίτια αυτά να μοιραστούν σε φτωχές πολύτεκνες ελληνικές οικογένειες.
Έξω από τις εργασίες και τα σπίτια οι λαθρομετανάστες. Τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η αστυνομία και ο στρατός. Έξω από τον εθνικό χώρο όλοι οι λαθρομετανάστες . Να γυρίσουν στις πατρίδες τους , να φάνε φίδια από τη γη τους ή να πάρουν αυτά που δικαιούνται από την ολιγαρχία του πλούτου που τους απομυζά και τους καταδυναστεύει στις πατρίδες τους. Προς αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να στραφεί η εξωτερική πολιτική των ευρωπαϊκών εθνών προς όλα τα αντιλαϊκά κράτη της Αφρικής και της Ασίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ