Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ


Κάθε δικτατορία έχει ένα κυρίως στόχο. Να φιμώσει και να καταπνίξει τη φωνή των αντιφρονούντων , των διαφωνούντων και όσων γενικά αντιστέκονται στις επιλογές του κατεστημένου. Με αυτό τον τρόπο το κατεστημένο καταδικάζει τους αντιπάλους του στην ανυπαρξία. Διότι στη πολιτική, η ύπαρξη είναι αλληλένδετη με το λόγο. Όταν δεν έχεις λόγο , όταν δεν έχεις δυνατότητα να εκφέρεις τον πολιτικό λόγο στη κοινωνία είναι σαν να βρίσκεσαι σε κατάσταση ανυπαρξίας ή δυνητικής έστω ύπαρξης φιμωμένης και περιορισμένης στην ειρκτή του συστήματος.
Σε αυτή τη κατάσταση έχει καταδικαστεί από της ιδρύσεως του το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα. Οι καθημερινές ανακοινώσεις μας προς τον τύπο και τα λοιπά μέσα ενημέρωσης ουδέποτε είδαν το φώς της δημοσιότητας , ουδέποτε οι εκπρόσωποι του κόμματος μας κλήθηκαν από «δημοκρατικά» μέσα ενημέρωσης να εκφράσουν τις απόψεις τους πάνω στα πολλαπλά ζητήματα της κοινωνίας μας για τα οποία έχουμε εκπεφρασμένες απόψεις και θέσεις.
Μοναδική μας διέξοδος από αυτή τη καταδίκη ήταν και είναι η άμεση επαφή μας με το λαό την οποία δεν αμελήσαμε να αξιοποιήσουμε αλλά και η παρέμβαση μας σε κάποιες ραδιοφωνικές εκπομπές όπου «δικαιούνται» οι πολίτες να εκφράζουν έστω με την μεγίστη επιβαλλομένη συντομία τις απόψεις τους. Μία από αυτές τις εκπομπές είναι και η «ΑΝΤΙΛΟΓΙΑ» του ραδιοφωνικού σταθμού «ΛΟΓΟΣ» . Σήμερα όμως στη προσπάθεια του προέδρου του κόμματος κ. Λουκά Σταύρου να παρέμβει στην εκπομπή έλαβε το μήνυμα από τον κ. Παύλο Μυλωνά , δημοσιογράφο της εκπομπής ,ότι δεν δικαιούται σήμερα να μιλήσει και ότι το δικαίωμα αυτό θα το παραχωρεί ο κ. Μυλωνάς όποτε αυτός κρίνει πρέπον. Αυτή είναι η ελεύθερη δημοσιογραφία στη Κύπρο , η υποταγή των δημοσιογράφων στα κελεύσματα των αφεντικών τους ,που είναι και αφεντικά της κοινωνίας , να σιγήσουν τη φωνή του κοινωνικού εθνικισμού που εκφράζει το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα.
Σε αυτή την διαταγή φίμωσης του κόμματος μας προστίθεται και η απειλητική ειδοποίηση που έλαβε ο κ. Λουκάς Σταύρου περί στενής παρακολούθησης του από την αστυνομία. Το μάθαμε και αυτό.
Σε όλους αυτούς απαντούμε με περισσότερη δουλειά στα λαϊκά στρώματα ενάντια στην πολιτική , οικονομική και πνευματική τυραννία.
Υ.Γ. θα συστήναμε στο κ. Μυλωνά να εμφανίζεται στις τηλεοπτικές εκπομπές του ενδεδυμένος με την στολή του υποταγμένου δημοσιογράφου δηλαδή με ράσο και πηλίκιο μπάτσου.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ