Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΤΙ ΑΠΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ;

Ο πρόεδρος της Κυπριακής βουλής και πρόεδρος του κατ' εξοχήν μειοδοτικού κόμματος ΔΗΚΟ, κ.Καρογιάν δήλωσε προ ημερών ότι ο αγωγός του φυσικού αερίου που θα εξαχθεί από την Κυπριακή ΑΟΖ δεν αποκλείεται να περνά μέσα από την Τουρκία. Καταγγείλαμε την δήλωση αυτή ως ένδειξη μυστικής διπλωματίας που δυνατόν να διεξάγεται μεταξύ Κύπρου-Ισραήλ-Τουρκίας.
Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το φυσικό αέριο μπαίνει στην ατζέντα των διαπραγματεύσεων που αποσκοπούν στην επιβολή μιας "λύσης" στο κυπριακό που θα ικανοποιεί τα τουρκικά συμφέροντα, τα συμφέροντα των άγγλων, των Ισραηλινών και τα εντός αυτών ευνόητα συμφέροντα του πολιτικού και οικονομικού κατεστημένου της Κύπρου.
Προς αυτό τον σκοπό συνάδει και η πολιτική του Χριστόφια ενάντια στον Συνεταιρισμό για την Ειρήνη που θα αποτελούσε προστάδιο σύνδεσης της άμυνας μας με την Ευρωπαϊκή αμυντική συναντίληψη. Συνάδει επίσης και ο στόχος με τον οποίο ολόκληρο το πολιτικό κατεστημένο συμφώνησε για μια λύση που θα περιέχει την αποστρατικοποίηση υπό την παραμονή των αγγλικών βάσεων.
Η πρόσφατη τοποθέτηση της αντιπολίτευσης στο ζήτημα του Συνεταιρισμού για την Ειρήνη, με τον τρόπο που έγινε και χωρίς αλλαγή στρατηγικής στο Κυπριακό αποσκοπούσε στον ενταφιασμό του ζητήματος.
Εάν σε όλα αυτά προστεθεί και η άρνηση της ελληνικής κυβερνήσεως να ανακηρύξει την Ελληνική ΑΟΖ συμπεραίνεται η συναίνεση απάντων στην παράδοση του γεωστρατηγικού χώρου της Κύπρου στον Αγγλοσιωνιστικό ηγεμονισμό.
Με αυτά τα δεδομένα μοναδική διέξοδος του εθνικισμού μας είναι η Ευρώπη και η σύνδεση μας με τα συμφέροντα του Γαλλό-Γερμανικού άξονα. Πρέπει πρώτα τα καταλάβουμε ότι η Ελλάδα μας εγκαταλείπει για άλλη μια φορά, όπως μας εγκατέλειψε πολλές φορές στην ιστορία. Να καταλάβουμε επίσης ότι κυριότερος εχθρός του έθνους είναι οι εντός των τειχών πατριδοκάπηλοι εθνοπροδότες. Είναι το προσκυνημένο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο της Ελλάδος και της Κύπρου. Αυτό τον εχθρό καλείται να αντιμετωπίσει πρώτιστα ο Ελληνικός εθνικισμός.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ