Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ο ΛΗΣΤΡΙΚΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΔΕΚ


Ο πρόεδρος του «σοσιαλιστικού» κόμματος ΕΔΕΚ κ. Ομήρου, εμφανίστηκε ψες σε τηλεοπτική εκπομπή , υπέρμαχος του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των συμφερόντων του. Εάν δεν διαφυλάξουμε , είπε , το χρηματοπιστωτικό σύστημα του τόπου , τότε η οικονομία θα καταρρεύσει . Δηλαδή με λίγα λόγια , στη σοσιαλιστική αντίληψη του κ. Ομήρου για να υπάρχει εθνική οικονομία ή οικονομία της κοινωνίας πρέπει απαραίτητα να υπάρχουν οι ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ του χρήματος που θα επωφελούνται τον τόκο και κοντά σε αυτούς να ίστανται οι πολιτικοί υπερασπιστές τους που θα τους διασφαλίζουν το απαραίτητο νομικό περιβάλλον για να μπορούν ανενόχλητοι να καταληστεύουν τη κοινωνία και την εθνική εργασία. Ο σοσιαλισμός της ΕΔΕΚ και των λοιπών σοσιαλδημοκρατών δεν διαφέρει σε τίποτα από τις δεξιές αντιλήψεις και πρακτικές . Δηλώνουν άπαντες, υπηρέτες μιας κάστας τοκογλύφων στους οποίους προστίθενται οι υψηλόμισθοι αποταμιευτές του δημόσιου τομέα.
Σε όλους αυτούς αντιτάσσουμε ένα απόλυτο ΟΧΙ. Διαμεσολαβητής της διακίνησης του χρήματος μπορεί και πρέπει να είναι η κρατική τράπεζα που θα στηρίζει την παραγωγή , από την αγροτιά στην οικογενειακή επιχείρηση μέχρι την μεγάλη βιομηχανία. Μια κρατική τράπεζα που θα ανήκει στο υπουργείο εθνικής παραγωγής και ανάπτυξης με στόχο την ενδυνάμωση της οικονομίας της κοινωνίας, ενάντια στη ταξική καταλήστευση και αποδυνάμωση του λαού. Μια κρατική τράπεζα , που τα όποια κέρδη της θα επιστρέφουν στο λαό υπό μορφή αναπτυξιακών έργων και κοινωνικών παροχών. διαχείρηση διαχε
Στο ληστρικό σοσιαλισμό της ΕΔΕΚ και των ομοίων της, αντιτάσσουμε το αίτημα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ του χρήματος και διεκδικούμε αυτά που μας έκλεψαν οι τοκογλύφοι διαμεσολαβητές .
ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΦΑΙΜΑΞΗΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ.

ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ