Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΛΑΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ


Η κυβέρνηση Χριστόφια προσπαθεί να παρουσιάσει ρυθμούς ανάπτυξης μέσα από τη μαγγανεία των αριθμών. Η αλήθεια όμως δεν αποκρύβεται . Τριάντα και πλέον χιλιάδες άνεργοι βρίσκονται στους δρόμους την ίδια ώρα που ο αγροτικός κόσμος , εγκαταλελειμμένος από το κράτος , δέχεται την ληστρική επίθεση των τραπεζών που απειλούν να αρπάξουν σε τιμή ευκαιρίας τα χωράφια τους.
Το πρόβλημα επιδεινώνεται με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών που αρπάζουν το ψωμί των ντόπιων εργατών.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα θεωρεί πως όσοι παρέχουν εργασία σε λαθρομετανάστες ή ενοικιάζουν καταλύματα σε αυτούς, πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα ως εχθροί του λαού. Οι περιουσίες τους να δημευθούν με ταχείες διαδικασίες και να δοθούν σε φτωχούς και πολύτεκνους ενώ οι ίδιοι να καταδικαστούν σε ισόβια εξορία.
Να προστατευθούν επίσης οι αγρότες από τη ληστρική έφοδο των τραπεζών στη οποία συμμετέχει και η εκκλησία ως στρατηγικός τοκογλύφος. Εμείς οι εθνικοδημοκράτες απαιτούμε την απαλοιφή των αγροτικών χρεών (σεισάχθεια). Η γη ως μέσον παραγωγής πρέπει να παραμείνει στα χέρια των αγροτών και να μη μετατραπεί από τις τράπεζες σε οικόπεδα που θα πωληθούν σε ξένους .
Λαική αντίσταση στους τραπεζίτες .Κάτω τα χέρια από τη γη των αγροτών. Λαική αντίσταση στη μεγαλοαστική τάξη που κερδίζει από τη παράνομη εργασία εις βάρος του λαού μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ