Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Η ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Ξεπουλούν τη πατρίδα για άλλη μια φορά τα κόμματα της υποχώρησης και της δουλοπρέπειας.
Η υπόθεση της απογραφής εξελίσσεται σε μια ύπουλη αποδοχή και επιβεβαίωση της ύπαρξης δύο  πολιτειακών οντοτήτων ως συνέχεια της προδοσίας που διαπράχθηκε το 2004 με το Διπλό Δημοψήφισμα και τη συμμετοχή όλων των εποίκων σε αυτό. 
Συνιστά επίσης επιβολή μυστικώς προειλημμένων αποφάσεων που μας επιβάλουν "λύση" αφαιρώντας κάθε δικαίωμα του λαού να κρίνει, να αποφασίσει και να επιλέξει. Φαίνεται ξεκάθαρα ότι μέσα από το τέχνασμα της απογραφής μεθοδεύεται η σταδιακή εφαρμογή ενός νέου σχεδίου "λύσης" το οποίο παραμένει άγνωστο στο λαό και το οποίο θα καταστεί γεγονός τετελεσμένο και μη αναστρέψιμο.
Το ΟΧΙ του 2004 έπεισε τις δυνάμεις της κατοχής και της υποχώρησης ότι θα πρέπει να εξευρεθεί μία άλλη οδός προς επιβολή προσταδίου "λύσης" που να εγκλωβίζει την όποια απόφαση του λαού σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα το οποίο και αυτό αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη των Η.Ε να είναι διπλό δημοψήφισμα με την επικάλυψη του "ταυτόχρονου".
Ομοίως η "ταυτόχρονη" απογραφή δεν σημαίνει ενιαία απογραφή που διεξάγεται από το μοναδικό νόμιμο και κυρίαρχο κράτος στη Κύπρο που είναι η Κυπριακή Δημοκρατία. Ουσιαστικά κάτω από τη λεγόμενη ταυτόχρονη απογραφή αποκρύπτεται η διπλή απογραφή, δηλαδή η απογραφή που θα διεξάγει η Κυπριακή Δημοκρατία και η απογραφή του κατοχικού μορφώματος. Άρα αναβάθμιση και εξίσωση του κατοχικού μορφώματος με τη Κυπριακή Δημοκρατία.
Απογραφή δικαιούται να κάνει μόνο η Κυπριακή Δημοκρατία σε όλη την επικράτεια της με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών και της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε η βοήθεια αυτή να παρακάμψει τα προβλήματα της κατοχής.
Διπλή απογραφή σημαίνει άμεση αναβάθμιση του κατοχικού μορφώματος.
Η ευθύνη για αυτό θα βαρύνει το ενδοτικό πολιτικό κατεστημένο που κάποτε είτε το θέλει είτε όχι θα λογοδοτήσει για τα ανομήματα του.
Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε και να αποδεχτούμε οιανδήποτε υποχώρηση των κρατούντων. Τα πάντα θα αναθεωρηθούν με φόντο τη νέα νομιμότητα που θα προκύψει από την εθνική λαϊκή βούληση. Η προδοσία δεν παράγει νομιμότητα.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ