Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΚΑΤΩ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ

Καλούμε τον Πρόεδρο Χριστόφια, τον ηγέτη των ομοσπονδιακών και συνομιλητή με τους Τούρκους κατακτητές, να δώσει στη δημοσιότητα ολοκληρωμένη πρόταση περί της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας, ώστε να αποκτήσει ο λαός πλήρη γνώση αυτής. 
Αν αρνηθεί να το πράξει θα σημαίνει ότι προβαίνει σε μυστικές συμφωνίες, αρνείται να ενημερώσει το λαό και κάθεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους κατακτητές χωρίς συγκεκριμένη θέση αλλά απλά και μόνο για να εξυπηρετεί την παράταση της κατοχής. 
Ο λαός δικαιούται να γνωρίζει τι διαμείβεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αναφορικά με το μέλλον του και ο Πρόεδρος υποχρεούται από την πλευρά του να ενημερώνει το λαό μέσα στα πλαίσια της διαφάνειας και της δημοκρατίας.
Η τυχόν παρουσίαση οιουδήποτε σχεδίου λύσης για το οποίο θα κληθεί ο λαός να αποφασίσει εν μια νυκτί δεν είναι δημοκρατία αλλά τυραννία. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο μία είναι η επιλογή του λαού: η απόσειση της τυραννίας. Μιας τυραννίας που ασκείται από μια χούφτα κομματόσκυλων που παριστάνουν τους εθνοπατέρες. 
Κάτω η κομματοκρατία και οι σκοτεινές μεθοδεύσεις της.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ