Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΕΥΡΩΚΟ : ΤΟ ΒΟΡΒΟΡΩΔΕΣ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΩΝ


Το εκκλησιαστικο-πολιτικό κατεστημένο έθεσε ένα στόχο εδώ και χρόνια και επιμένει να τον πραγματοποιήσει με κάθε τρόπο. Ο στόχος τους είναι να κάνουν αποδεκτό στη συνείδηση του λαού τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ της εισβολής ,που δεν είναι άλλος από την ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ.
Αυτό το στόχο προσπάθησαν να τον περάσουν μέσα από το σχέδιο Ανάν αλλά δεν τα κατάφεραν εξ ολοκλήρου. Πέρασαν μόνο τον διαχωρισμό του εκλογικού σώματος σε δύο και αποδέχθηκαν και την συμμετοχή των εποίκων στο προδοτικό εκείνο δημοψήφισμα του 2004.
Από το 2004 και εντεύθεν το κατεστημένο χωρίστηκε φαινομενικά σε δύο στρατόπεδα . Το ένα είναι αυτό που εκφράζεται μέσα από την γραμμή της Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας . Η γραμμή αυτή χωρίζεται σε δύο εκφάνσεις . Η μια είναι η γραμμή Χριστόφια με τις υπερπροσφορές και τα δώρα προς τους κατακτητές και την ισχυρή κεντρική κυβέρνηση στο ζήτημα της διακυβέρνησης. Η άλλη είναι η γραμμή Αναστασιάδη με τη χαλαρή κεντρική κυβέρνηση και τις ισχυρές διοικήσεις των συνιστόντων κρατιδίων ή πολιτειών.
Η δεύτερη κεντρική κατεύθυνση έχει πολλές εκφάνσεις . Άλλοι μιλούν για Διζωνική με περιεχόμενο ( ΔΗΚΟ , ΕΔΕΚ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ) άλλοι για βιώσιμη λύση(Αρχιεπίσκοπος) και οι έσχατοι προσκυνημένοι του ΕΥΡΩΚΟ αναφέρονται στη λεγόμενη ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΛΥΣΗ. Κάτω από αυτό το περιτύλιγμα της Ευρωπαϊκής λύσης περνά με τον πιο ύπουλο και σκαιό τρόπο Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΕΔΑΦΙΚΗ ΖΩΝΗ.
Στην ουσία το ΕΥΡΩΚΟ έμεινε πιστό στη γραμμή του σχεδίου ΠΕΝΤΕΜΙΣΥ , δηλαδή στη βελτίωση του σχεδίου Ανάν ώστε να «εξασφαλίζει όσα εκείνο το Σχέδιο μας στερούσε» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Κουτσού .
Σε αυτό το βορβορώδες ανάχωμα του ΕΥΡΩΚΟ συνωθούνται οι διάφοροι πατριώτες , υπερπατριώτες , εθνικόφρονες ,εθνικίζοντες , ελληνοκεντρικοί , δεξιοί , ακροδεξιοί και λοιποί νερόβραστοι του συστήματος που γλιστρούν από τα φράγματα των μεγάλων κομμάτων της εθνικής μειοδοσίας.
Ενάντια σε όλο το μέτωπο της υποχώρησης και του ραγιαδισμού μοναδική εθνικιστική φωνή που δεν προσκυνά κανένα , ούτε ρασοφόρο ούτε γραβατοφόρο γραικύλο , στέκεται το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα προτάσσοντας την μοναδική λύση : την ολοκλήρωση της ανεξαρτησίας της κυπριακής δημοκρατίας που μας στέρησε το κατακτητικό σύνταγμα της Ζυρίχης. Σκοπός μας είναι η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ και η ΑΥΤΟΔΙΑΘΕΣΗ.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ