Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ


Οι εκλογές τέλειωσαν . Τα προβλήματα της πατρίδος παραμένουν . Τα σχέδια των εχθρών και των προσκυνημένων συνεχίζουν να εξυφαίνονται.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα πήρε σε αυτές τις εκλογές 56 ψήφους. Ευχαριστούμε τους συνέλληνες που μας τίμησαν.
Οι αλήθειες και οι προτάσεις του ΕΔΗΚ στο βαθμό που ακούστηκαν , δεν έγιναν αποδεκτές από το λαό.
Ο λαός θεώρησε ανεδαφικές και παράλογες τις προτάσεις μας .
Το νέο σχέδιο που ετοιμάζουν οι κατακτητές σε συνεργασία με το κονκλάβιο των ενδοτικών που θα περάσει μέσα από διπλό δημοψήφισμα με την συμμετοχή των εποίκων δεν ανησυχεί τον λαό.
Η αβυσσαλέα ανισότητα ανάμεσα στον εργάτη και τον προνομιούχο δημόσιο υπάλληλο δεν ενοχλεί κανένα .
Η καταλήστευση της οικονομίας της κοινωνίας από τις τράπεζες ( ιδιώτες και εκκλησία)θεωρείται ιερός θεσμός.
Η στήριξη των λαθρομεταναστών από την κοινωνία των αφεντικών την οποία μόνοι εμείς καταγγείλαμε , εκτιμήθηκε ως επωφελής κατάσταση .
Οι προτάσεις μας κατά της διαφθοράς και των εμπόρων ναρκωτικών ( δημεύσεις περιουσιών, φυλακίσεις , εξορίες , αντιμετώπιση των ναρκωτικών ως ασύμμετρης απειλής κλπ )απερρίφθησαν.
Η πρόταση μας στο εθνικό για λύση δημοκρατίας και θέσμιση του πρώτου ελεύθερου συντάγματος μας μέσα από ένα ενιαίο εκλογικό σώμα καθώς και όλες οι άλλες θέσεις μας για ενιαίο στρατό Ελλάδος – Κύπρου και στρατηγική της απελευθέρωσης, ρίφθηκαν στα σκουπίδια.
Ο λαός μας δεν έχει ανάγκη από καινούριες ιδέες . Σηκώνει εν πομπές κυμβάλων και αλαλαγμών τα είδωλα και τα ψέματα του και πορεύεται προς ένα μέλλον που το θεωρεί βέβαιο και λαμπρό.
Εμείς απλά δηλώνουμε πως δεν θα προσκυνήσουμε τα είδωλα τους , δεν θα υποταχθούμε στα ψεύδη τους , δεν θα πορευθούμε μαζί τους στο δρόμο που επέλεξαν.
Θα μείνουμε σε αυτές τις πολεμίστρες της εθνικής αλήθειας , απροσκύνητοι και ανυποχώρητοι μέχρι να έλθουν οι μπουλντόζες να γκρεμίσουν τις ξερολιθιές και να θάψουν κάτω από τα μπάζα και εμάς και τα λάβαρα μας , για να εξουδετερώσουν κάθε εμπόδιο στην ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση των τούρκων και των εβραίων στα ιερά χώματα μας.
Θα είμαστε εδώ μέχρι το τέλος.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ