Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ


Συμπολίτες
Το 1960 χάσαμε το σκοπό του αγώνα και αποδεχτήκαμε ένα κατακτητικό σύνταγμα.
Το 1974 , ως συνέχεια της ήττας του 60 , χάσαμε τη μισή μας πατρίδα.
Από 1974 μέχρι σήμερα χάσαμε τη ψυχή μας και γίναμε ραγιάδες.
Σε τούτο συνέργησαν οι πολιτικοί της υποχώρησης και της προδοσίας, μα και εμείς οι ίδιοι. Δεν πρέπει να ξεχνούμε πως οι ηγεσίες καθρεπτίζουν τη δική μας κατάσταση .
Το επόμενο βήμα θα είναι, μέσα από μια νέα συνθήκη που θα επιβάλει τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία , να διωχτούμε μια για πάντα από τη Κύπρο.
Το ερώτημα είναι αν θέλουμε την απελευθέρωση της πατρίδος. Αν δεν τη θέλουμε υπάρχει ο γνωστός δρόμος του πολιτικού συμβιβασμού.
Αν θέλουμε την απελευθέρωση, τότε υπάρχει ο δρόμος του αγώνα και ο δρόμος τούτος ξεκινά από τη συνείδηση μας και από το πύρωμα της καρδιάς μας.
Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ μας από τον ρίπο της ηττοπάθειας .
Αν αποφασίσουμε ως λαός να ζήσουμε ελεύθεροι θα βρούμε και την ηγεσία που θα πηγάσει μέσα από τη δική μας απόφαση , θα βρούμε και τους τρόπους του αγώνα.
Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ δεν θα τεθεί από πατριδοκάπηλους και προσκυνημένους που βολευτήκανε μέσα στα κόμματα και τα σχήματα του εκκλιαστικο-πολιτικού κατεστημένου , αλλά μέσα από μια λαϊκή ανάταση που θα διεκδικήσει την λαϊκή κυριαρχία που την αρπάξανε οι προδότες και οι πλουτοκράτες.
Η απελευθέρωση της πατρίδος δεν είναι δυνατό να επιτευχθεί μέσα από ένα παράλληλο , ιδεατό δρόμο που θα αφήσει τη κοινωνία να σέπεται μέσα στην οικονομικο-κοινωνική ανισότητα, την καταλήστευση των παραγωγικών δυνάμεων , τη διαφθορά , την κομματοκρατία και την τυραννία των φαύλων.
Η απελευθέρωση της πατρίδος από τους τούρκους και άγγλους κατακτητές , θάρθει μέσα από τον κοινωνικό αγώνα , μέσα από την ριζική αλλαγή των θεσμών που θα βάλει τις βάσεις για μια ισχυρή λαϊκή οικονομία , κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική πολιτική αυτονομία.
Από αυτές τις οικονομικο-κοινονικές συνθήκες δικαίου θα αναδυθεί ο ατσάλινος στρατός της ελευθερίας.
Δώστε δύναμη στο εθνικοδημοκρατικό κόμμα για να καταργήσουμε τους αφεντάδες της κοινωνίας και να πάρουμε στα χέρια μας, ως λαός , τον πλούτο και την εξουσία.
Τότε θα ηχήσουν οι σάλπιγγες της επίθεσης και τα λάβαρα μας,  με τα ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΑ ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ , του ΜΑΙΑΝΔΡΙΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ και του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ ΑΕΤΟΥ θα καρφωθούν τροπαιοφόρα απάνω στα ερείπια της τυραννίας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ