Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ


Έλληνες , ο κυριότερος εχθρός του έθνους είναι οι τράπεζες. Αυτών τα συμφέροντα προσπαθούν να διασφαλίσουν οι πολιτικοί του συστήματος , ρίχνοντας τον ελληνικό λαό σε μια κατάσταση διαρκούς φτώχειας και εξαθλίωσης.
Σκεφτείτε μόνο αν η διαχείριση του τραπεζικού συστήματος γινόταν από το κράτος χωρίς τοκογλυφικό χαρακτήρα. Τότε τα τεράστια ποσά που «κερδίζουν» οι τράπεζες από την καταλήστευση μας , θα έμεναν στην κοινωνία. Θα διαμοιράζονταν στον εργάτη μέσα από νέες παραγωγικές συνθήκες , θα ενδυνάμωναν την οικογενειακή και μικρομεσαία επιχείρηση, θα ενίσχυαν την εθνική βιομηχανία, θα δημιουργούσαν μια ανθηρή οικονομία της κοινωνίας.
Η εθνική διαχείριση του χρηματοπιστωτικού συστήματος είναι βέβαια αλληλένδετη και με την διαχείριση του εθνικού νομίσματος. Τότε η ρευστότητα του χρήματος δεν θα εξαρτάται από διεθνείς τραπεζίτες , ούτε από ιδιωτικές τράπεζες αλλά θα είναι μέρος της εθνικής οικονομίας. Στη πραγματικότητα το εθνικό νόμισμα θα επαναφέρει την οικονομία στη φυσική της βάση, σύμφωνα με την οποία πηγή του πλούτου είναι η εργασία του λαού και όχι τα χρηματιστηριακά τερτίπια των λωποδυτών.
Ας μην ακούμε λοιπόν τους πολιτικούς επιστάτες της τυραννίας που προσπαθούν να μας φοβίσουν ότι τάχα θα έρθει η συντέλεια του κόσμου αν δεν ακολουθήσουμε τις προτροπές και επιλογές τους .
Η Ελλάδα θα βρει το δρόμο της, αν αυτονομηθεί από την ντόπια και ξένη χρηματοπιστωτική εξάρτηση. Τούτο σημαίνει πως πρέπει να προχωρήσουμε χωρίς καθυστέρηση στην κρατικοποίηση του συσσωρευμένου πλούτου των τραπεζών και όσων πλούτισαν μέσα από την ληστρική διαδικασία του χρηματοπιστωτικού συστήματος. Οι περιουσίες αυτές μας ανήκουν. Ανήκουν στον ελληνικό λαό και κάθε άρνηση συμμόρφωσης με τη θέληση του λαού αξίζει να εξουδετερωθεί οριστικά.
Αυτή είναι η γραμμή του εθνικοκοινωνισμού. Σύμμαχοι αυτής της γραμμής είναι όλοι οι έλληνες πατριώτες όπου και αν είναι πολιτικώς εγκλωβισμένοι, είτε στη δεξιά , είτε στην αριστερά. Η εθνικοκοινωνική πρόταση είναι αυτή που θα ενώσει τις πατριωτικές δυνάμεις που βρίσκονται στη δεξιά με τις πατριωτικές δυνάμεις της αριστεράς. Από αυτή τη γραμμή θα γεννηθεί ένα νέο πατριωτικό μέτωπο που θα απωθήσει με τη δράση του τις καταστροφικές φατριαστικές νοοτροπίες τις ακροδεξιάς και της ακροαριστεράς.
Στο «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» της ακροδεξιάς και στο «Ελλάς πασών των φυλών» της ακροαριστεράς ας αντιτάξουμε το σύνθημα ΕΛΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Έτσι το κίνημα των «αγανακτισμένων» θα πάρει την πολιτική ροπή που θα εκπηγάσει μέσα από ένα λαϊκό πατριωτικό μέτωπο και θα συνενώνει τον ελληνικό λαό, ρίχνοντας στα παγερά σκοτάδια της λήθης ότι τον χώριζε .
Κάτω οι τραπεζίτες και οι πολιτικοί επιστάτες της σκλαβιάς μας.
ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ – ΕΔΗΚ
ΤΟΜΕΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ